کد خبر:۹۱۳۱۶۷
راستینه در گفتگو با دانشجو:

برخی نماینده‌ها نگران تبعات منفی رای خود هستند / اگر قرار است مجلس شفاف شود باید تمام ارکان حاکمیتی شفاف شوند

نماینده شهرکرد در مجلس گفت: نگرانی بعدی نمایندگان تبعات منفی رایشان است یعنی وقتی نماینده رای خود را در هر موضوعی اعلام می‌کند امکان دارد ...

احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره طرح شفافیت آرا، با بیان اینکه بنده موافق طرح شفافیت آرا هستم، اظهار کرد: افرادی که با طرح شفافیت ارا مخالف هستند چند موضوع را مطرح می‌کنند یکی از موضوعاتی که نمایندگان مطرح می‌کنند این مورد است که این شفافیت باید در تمام دستگاه‌های حاکمیتی اجرا و اعمال شود.


وی ادامه داد: مثلا باید مصوبات دولت، هیئت وزرا، شورای نگهبان و همچنین حقوق و مزایای وزرا و افراد دیگر حاکمیتی باید شفاف شود و این موضوع باید در کنار شفافیت مجلس اتفاق بیفتد که این خواسته اول نمایندگان است.


نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی گفت: نگرانی بعدی نمایندگان تبعات منفی رایشان است یعنی وقتی نماینده رای خود را در هر موضوعی اعلام می‌کند امکان دارد بخشی از جامعه با این رای مخالف باشند ونسبت به آن موضع گیری‌هایی صورت بگیرد و در برابر این موضوع گیری امکان دارد که نماینده مجبور شود دست به حرکات پوپولیستی بزند تا بر اساس آن چه که برخی از جامعه می‌خواهند بشود.


راستینه افزود: امکان دارد برخی از این خواسته‌ها مخالف صریح قانون‌های بالادستی باشد. مثلا در برنامه ششم توسعه تکلیف است که مجرای جذب در آموزش و پرورش باید دانشگاه فرهنگیان باشد، اما اکنون با حجم عظیمی از حق التدریسی‌ها و آموزش‌های نهضتی و... رو به رو هستیم که باید بعد از سال‌ها تمدید قرارداد انجام شود این جا نماینده در شرایط سختی قرار دارد که باید بین برنامه ششم نوسعه و خواسته برخی از مخاطبان و موکلان خود یکی را انتخاب کند.


وی با بیان اینکه این اتفاق باعث سخت‌تر شدن شرایط نماینده می‌شود، تاکید کرد: نگرانی نماینده‌ها برای چنین اتفاقی رفتن برخی از همکاران به سمت حرکات پوپولیستی است و مجبور می شوند به خاطر رضایت برخی از جامعه به قانون‌های بالادستی کمتر توجه کنند.


این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد‌ها برای رفع این نواقص، گفت: باید چند تا اتفاق را در موازات انجام داده شود که اول باید یک گفتمان اساسی در جامعه ایجاد شود تا مردم به وکلای خود اعتماد کنند و به رای کارشناسی شده نماینده هم احترام بگذارند.


راستینه بیان کرد: موضع بعدی این است که برای اصلاح این موضوع باید یک بار برای همیشه ساختار‌ها اصلاح شود مثلا نظام استخدامی کشور به عنوان یک مصداق باید ساختاری و اساسی اصلاح شود یعنی حقوق و مزایا به تعرفه کار سپرده شود نه به نوع قرارداد که امروز به نوع قرارداد حقوق و مزایا تعلق می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار