به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد راستینه اظهار داشت: ابتدا در ارائه لایحه بودجه دولت به مجلس شورای اسلامی سهم بودجه فرهنگ نسبت به کل لایحه تنها یک درصد بود، خوشبختانه با پیگیریها در آخرین اصلاحیه بودجه، سهم اعتبارات حوزه فرهنگ از یک درصد به ۲.۵ درصد از کل بودجه رسید که این برای اولین بار اتفاق افتاده است.
وی افزود: اعتبارات حوزه فرهنگ در بخش صندوق مقرری بیمه بیکاری هنرمندان، روزنامهنگاران، شاعران، نویسندگان و اهالی هنر ۳۵۰ میلیارد تومان و برای کمک به موسسات مردم نهاد برای فعالیت در حوزه فرهنگی ۸۰۰ میلیارد تومان پیشبینی شد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: تولید محتوا در فضای مجازی تاکنون هیچ ساختاری نداشت و کمکی در این رابطه صورت نمیگرفت که برای این موضوع ۱۵۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بخش سهم نهاد کتابخانههای عمومی ۱۰۰ میلیارد تومان و در زمینه ورزش و جوانان ۱۴۰۰ میلیارد تومان به سهم اعتبارات افزوده شد.
وی با اشاره به یارانه سهم گردشگری در تبصره ۱۸ برای هتلداران، اماکن گردشگری، صندوق میراث فرهنگی، خاطرنشان کرد: در قالب تسهیلات برای ایجاد اشتغال ۱۵۰۰ میلیارد تومان و در جهت کمک به حوزه تولید آثار فاخر تلویزیونی قریب به ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شد.
راستینه با اشاره به بحث جمعیت، گفت: در جهت حمایت از جوانی جمعیت و خانواده ۷ هزار میلیارد تومان پیشبینی شد، مزید بر اینکه هر دستگاهی مجاز شد یک درصد از اعتبارات خود را غیر از فصول ۱، ۴ و ۶ به خانواده و جمعیت اختصاص دهد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات بسیار بزرگ بودند و سهم بودجه فرهنگ را از یک درصد به ۲.۵ درصد افزایش دادند که این نویدبخش همان مجلس انقلابی در حوزه فرهنگ است.