به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست دانشجویی با موضوع «بررسی ابعاد مختلف انتخابات ۱۴۰۰» با حضور علی جابری، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان لرستان و محمدمهدی سوری، دبیرکل اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان کشور و علی پارسا، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز به میزبانی بسیج دانشجویی استان لرستان برگزار شد.
علی جابری، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان لرستان در این نشست دانشجویی گفت: ما دانشجو هستیم و رسالت عظیمی بر گردن ما گذاشته شده و نسبت به جامعه، مردم و محیط پیرامون خود مسئولیم و اگر این مسئولیت را فراموش کنیم حیات ما زیر سوال میرود.
جابری افزود: جامعه اسلامی، آن جامعهای است که همه مردم شعار «به من چه ممنوع» و «به تو چه ممنوع» را مدام تکرار کنند چرا که به ما مربوط است. رسالت دانشجوی مسلمان این است که دیدهبان جامعه باشد. به این معنا که باید مبتنی بر رهنمودهای امامت انقلاب و مبانی اسلام، شاخصهای رئیس جمهور اصلح، عضو شورای شهر و... را استخراج کرده و آنان را به جامعه عرضه کند تا مردم به بلوغ فکری رسیده و انتخاب درستی داشته باشند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان لرستان اظهار کرد: رسالت جنبش دانشجویی این است که صدای رسا و تریبون مستقلِ مردم باشد. به این معنا که دردهای جامعه را ببیند و آنان را فریاد بزند؛ درد فقر را، درد زمین ماندن سیاستهای راهبردی اقتصاد مقاومتی را، درد تبعیض را، درد زمین ماندن دولت جوان حزباللهی را.
وی ابراز کرد: ما به دنبال دولتی هستیم که عدالت را ارزش بداند و برای عدالت، ارزش قائل باشد تا قشر ضعیف جامعه ضعیفتر و قشر ثروتمند جامعه مرفهتر نشود. دولتی را تراز انقلاب میدانیم که دغدغه بزک کردن چهره خباثتآلود آمریکای جنایتکار را نداشته باشد و به ظرفیت داخلی متکی باشد.
جابری گفت: واقعیت این است که مشکلات فعلی کشور نتیجه عمل نشدن به رهنمودهای رهبر جامعه و فاصله گرفتن از اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ است. در این انتخابات دغدغه حزبی و حمایت از اصلاحطلبی و اصولگرایی نداریم. ما دانشجو هستیم و بنا داریم که پرچم امر به معروف و نهی از منکر را دست بگیریم و در این راه مصلحتاندیشی خیالی نداشته باشیم. ما معتقدیم که برجامی که آقایان اصلاح طلب دنبال میکردند را آقایان اصولگرای مجلس نهم در بیست دقیقه تصویب کردند پس نگاهی حزبی نداریم.
وی افزود: معتقدم که جریان غربگرا در این انتخابات شانسی ندارد و به جهت عملکرد شدیدا ضعیفی که در ۸ سال گذشته از خود نشان داده، دوران آن تمام شده و مردم در این دوره انتخابات به آنان اعتماد نمیکنند. از طرف دیگر مفسدین هم به جهت شکستن انحصار فضای رسانه راهی به جایی نخواهند آورد. در این انتخابات شخص و دولتی سر کار میآید که به هر نحوی منتسب به ارزشها باشد.
جابری خاطرنشان کرد: دغدغه ما معرفی شاخصهای فرد اصلح است که مردم انتخابشان، انتخاب اصلح باشد. ما ارزشهایی داریم که اینها را از مبانی اسلام و اندیشههای امامت انقلاب استخراج کردیم. اگر قرار است به اسم وحدت از این ارزشهای اسلامی کوتاه آمده و وحدتی را به مانند گذشته شکل دهیم، باید این وحدت حول ارزشهای اسلامی و در راستای رسیدن به آرمانهای انقلاب باشد.