کد خبر:۹۱۴۳۴۴

سردار باقری: تبیین نقش بی‌بدیل روحانیت در جبهه مقاومت ضروری است

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: نقش روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی و سپس در مقابله با توطئه‌های دشمنان تا شکل‌گیری دفاع مقدس و پس از آن همواره نقش مهم و بی‌بدیلی بوده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه برگزاری آیین اختتامیه اولین جشنواره ملی پرچم‌داران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت در جمع خبرنگاران در خصوص نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: نقش روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی و سپس در مقابله با توطئه‌های دشمنان تا شکل‌گیری دفاع مقدس و پس از آن همواره نقش مهم و بی‌بدیلی بوده است.

وی افزود: اوج این نقش در دوران دفاع مقدس قابل مشاهده است؛ زیرا روحانیت معزز به نسبت میزان جمعیت چندین برابر سایر اقشار جامعه در جبهه‌های حق علیه باطل حضور پیدا کردند.

سرلشکر باقری با بیان اینکه تعداد شهدا، جانبازان و ایثارگران در قشر روحانیت با بقیه اقشار قابل مقایسه نیست، بیان داشت: در دوران دفاع مقدس بیش از ۲۰ هزار روحانی در جبهه‌های حق علیه باطل حضور یافتند که از این تعداد ۴ هزار نفر به مقام رفیع شهادت نائل شدند؛ همچنین روحانیت معظم در حوزه دفاع از حریم اهل بیت (ع) و جبهه مقاومت اسلامی ۴۶ شهید را تقدیم آرمان‌های انقلاب اسلامی کرده است که به نسبت جمعیت، این تعداد شهید فوق العاده بالا است و بیانگر نقش والای روحانیت در این عرصه می‌باشد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه نقش روحانیت هم در امور تبلیغی و هم در ارتقای روحیه رزمندگان و همچنین در حوزه مدیریت و فرماندهی در تمامی ابعاد جنگ موثر و چشمگیر بوده است، خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) در رأس روحانیت به‌عنوان فرمانده کل قوا مدیریت و راهبرد کلان دفاع مقدس را ترسیم کردند.

سردار باقری ادامه داد: برگزاری این مراسم کار ارزشمندی است در جهت تحقیق و ترسیم آنچه که در دوران دفاع مقدس محقق شد. ان‌شاالله این کار ادامه پیدا می‌کند و به‌عنوان آغازی بر تدوین چشمگیر تجربیات و عملکرد و نقش روحانیت در جبهه‌های گوناگون به ویژه دفاع مقدس توسعه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار