نمايندگان نبايد از نظارت مصون باشند
حجت الاسلام موسي قرباني در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه عدم راي نمايندگان به طرح يك فوريتي نظارت مجلس بر مجلس منجر به آن شد كه اين طرح به صورت عادي مورد رسيدگي قرار گيرد، خاطرنشان كرد: با توجه به فضاي حاكم بر مجلس اين نگراني وجود دارد كه اصل طرح راي نياورد.
وي تصريح كرد: همانطور كه ملت ايران در برابر قانون يكسان و برابر هستند، نمايندگان نيز نبايد از نظارت مصون باشند.
عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس طرح نظارت مجلس بر مجلس را در راستاي تقويت قوه مقننه دانست و افزود: زماني كه در نظام جمهوري اسلامي، رهبري هم در برابر مجلس خبرگان پاسخگو است نبايد نظارت بر مجلس مشكلي داشته باشد.
قرباني اظهار داشت: هيچ مشكلي وجود ندارد كه مجلس بر خودش نظارت داشته باشد و حتي نظارت بر مجلس مي تواند باعث سلامت هرچه بيشتر اين قوه شود.
وي با تاكيد بر اينكه نبايد طرح نظارت مجلس بر مجلس كوچكترين آسيبي ببيند، خاطرنشان كرد: نمايندگان بلافاصله پس از ملاقات با مقام معظم رهبري و تاكيد ايشان بر نظارت نمايندگان بر مجلس بلافاصله طرحي تحت عنوان «نظارت مجلس بر مجلس» را مطرح كردند، لذا اصلاً به صلاح نيست كه اين طرح مسكوت بماند./انتهاي پيام/