کد خبر:۹۱۴۹۲۵
قبادی دانا خبر داد

توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور از توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی خبرداد و گفت با تأمین اعتبار ۲۴ میلیارد تومانی توسط بنیاد مستضعفان تبلت‌ها برای مددجویان ۱۳ تا ۱۸ سال خریداری و همراه با سیم‌کارت رایگان رایتل در قالب پلتفرم دیجی‌کالا ارسال شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مشکلات عدیده‌ای که در دوران شیوع کرونا دامن‌گیر همه آحاد جامعه شد، عنوان کرد: افراد در معرض آسیب و کم برخوردار با مشکلات بیشتری روبرو شدند. مددجویان بهزیستی، ولی نعمتان انقلاب و نظام هستند؛ لذا در ارائه گزارش از اقدامات بهزیستی برای جمع‌آوری کمک مؤمنانه در دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری به تعطیلی مدارس و عدم دسترسی مناسب دانش‌آموزان تحت پوشش اشاره کردیم که مهندس فتاح برای کمک‌رسانی به این دانش‌آموزان تحت پوشش اعلام آمادگی کردند و این شروعی برای توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی شد.

وحید قبادی دانا با اشاره به تأمین اعتبار ۲۴ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای خرید ۸ هزار تبلت، تصریح کرد: یک همکاری مؤمنانه بین بخش‌های مختلف کشور مشتمل بر سازمان بهزیستی کشور به‌عنوان یک دستگاه دولتی، بنیاد مستضعفان به‌عنوان نهادی حاکمیتی و رایتل به‌عنوان نهاد عمومی و غیردولتی (ارائه سیم‌کارت رایگان برای دسترسی به فضای اینترنت) شکل گرفت و در پایان نیز مجموعه دیجی‌کالا به‌عنوان استارت‌آپ بدون هزینه، توزیع هوشمند تبلت‌ها را در اقصی نقاط کشور به عهده گرفت.

قبادی دانا افزود: جمعیت هدف سازمان بهزیستی کشور برای اجرای این طرح ۸ هزار مددجوی امداد بگیر ۱۳ تا ۱۸ ساله بودند که با مشارکت بخش‌های مختلف ستادی و استانی بهزیستی این اقدام خوب به‌عنوان الگو و مدل تعاون در کار خیر شکل گرفت. از لحظه نخست سعی کردیم منزلت اجتماعی این افراد کاملاً لحاظ شود و هیچ‌یک از دانش‌آموزان رودررو با سازمانی نشدند و مثل یک شهروند عادی در قالب پلتفرم دیجی‌کالا این کالا به آن‌ها ارائه شد.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی کشور توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی باهدف توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی صورت گرفته است؛ چراکه فرزندان بهزیستی آینده‌سازان جامعه هستند و با تحصیل شرایطی را برای خود به وجود می‌آورد که دیگر نیازمند دریافت مستمری وامداد نباشند و خودشان امدادرسان و کمک‌حال دیگران خواهند بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار