کد خبر:۹۴۶۰۴۷
در بازدید فتاح از یک مجموعه دامپروری و کشاورزی در استان اصفهان اعلام شد:

تولید مدرن نهال‌های «لیبل آبی» برای نخستین بار در ایران توسط بنیاد مستضعفان

رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه بازدید از یک مجموعه دامپروری و کشاورزی در استان اصفهان گفت: بنیاد مستضعفان برای نخستین بار در ایران، نهال‌های شناسنامه‌دار، اصیل و پربازده را با هدف ارتقاء بهره‌وری در حوزه باغداری تولید کرد که ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار نهال لیبل آبی در سال و ۲ میلیون چشمه پیوندک را سالانه دارا است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، سید پرویز فتاح در سفر به استان اصفهان و بازدید از یک واحد تولیدات دامی، کشاورزی و باغی بنیاد مستضعفان در منطقه اردستان اصفهان، با اشاره به بخشی از فعالیت این واحد در حوزه تولید نهال‌های لیبل آبی اظهار کرد: تولید این نهال‌های شناسنامه‌دار و اصیل و پربازده، برای نخستین بار در کشور توسط بنیاد مستضعفان انجام شد.

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: این واحد توانایی دارد تا سالانه بیش از ۲۰۰ هزار نهال لیبل آبی را با استفاده از آزمایشگاه‌های تخصصی و نیرو‌های جوان و متخصص خود تولید کند و تولیدات خود را برای ارتقاء بازده محصولات باغی کشور، در اختیار باغداران و فعالان بخش خصوصی قرار دهد.

وی ادامه داد: علاوه بر این موارد، این مجموعه با دارا بودن گلخانه‌ای به وسعت ۲۷۰۰ متر مربع، سالانه ۲ میلیون چشمه پیوندک تولید می‌کند.

فتاح با تاکید بر اینکه بنیاد مستضعفان آمادگی لازم برای سرمایه گذاری در جهت ارتقاء بازده محصولات کشاورزی با استفاده از تکنولوژی روز و مدرن دنیا را دارد، گفت: با توجه به پتانسیل این مجموعه مقرر شد تا با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان و احداث زیرساخت‌های لازم، تولیدات سالانه نهال‌های لیبل آبی در این مجموعه به ۶۰۰ هزار نهال در سال و تولید چشمه پیوندک نیز به بیش از ۶ میلیون در سال برسد و سطح زیرکشت تولیدات گلخانه‌ای این محصولات نیز به بیش از ۷۰۰۰ متر مربع افزایش یابد.


رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه این بازدید، با اشاره به ورود بنیاد مستضعفان در حوزه تولید گوشت قرمز خاطرنشان کرد: در شرایطی که طی سنوات اخیر، کمبود گوشت قرمز، باعث تنش‌های قیمتی در بازار گوشت شده و این افزایش قیمت ها، زندگی مردم را متاثر کرده است، بنیاد مستضعفان برای تامین هرچه بیشتر امنیت غذایی و تاثیر در کاهش تنش‌های قیمتی در بازار و دسترسی بیشتر مردم به گوشت قرمز، سرمایه گذاری مضاعفی برای توسعه واحد‌های پرواربندی تولید گوشت قرمز انجام می‌دهد.


فتاح با بیان اینکه در حال حاضر این مجموعه در اصفهان دارای ۳۷۰۰ راس دام پرواری است گفت: بنیاد مستضعفان با سرمایه گذاری کلان و استفاده از نیرو‌های متخصص در این حوزه، به دانش قابل توجهی در حوزه دام‌های شیری و گوشتی دست یافته و امروز شاهد ثبت رکورد تولید متوسط روزانه ۴۴ لیتر شیر برای هر راس گاو شیری و ۱.۵ کیلوگرم گوشت در روز برای هر راس دام گوشتی در این واحد هستیم.


وی تاکید کرد: بنیاد مستضعفان آمادگی کامل دارد تا دانش خود در حوزه دامپروری و پرواربندی را در اختیار سایر فعالان بخش خصوصی در این حوزه قرار دهد تا حوزه امنیت غذایی کشور بیش از پیش تقویت شود.


رئیس بنیاد مستضعفان در پایان این بازدید با تاکید بر اهمیت حوزه مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بنیاد در حوزه فعالیتشان خاطرنشان کرد: نکته‌ای که تمام واحد‌های تولیدی بنیاد مستضعفان در سراسر کشور باید نسبت به آن حساس باشند، جدی گرفتن اجرای مسئولیت اجتماعی در قبال روستا‌های حاشیه محل فعالیتشان است چراکه هر توسعه‌ای بدون رضایت مردم و اهالی مناطق فعالیت ها، بی معنی است و باید هر فعالیت اقتصادی، منافع مستقیم و غیرمستقیم برای اهالی آن مناطق داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار