کد خبر:۹۱۵۸۲۴
دانشجو گزارش می‌دهد

بازخوانی اقدامات یکساله بنیاد مستضعفان / سود حاصل از پروژه‌های اقتصادی بنیاد چه می‌شود؟

بخشی از آخرین اقدامات بنیاد مستضعفان در طول یک سال اخیر را در این گزارش مطالعه کنید.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ بخشی از آخرین اقدامات بنیاد مستضعفان در طول یک سال اخیر را در این گزارش مطالعه کنید.

سید پرویز فتاح در حال حاضر مدیرعامل بنیاد مستضعفان است و به گفته او بنیاد مستضعفان، نخستین نهادی است که با فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شده است و تاسیس بنیادی به نام مستضعفان در نخستین روز‌های پس از انقلاب یک معنی بیشتر ندارد و آنهم این است که انقلاب و امام خمینی (ره) هدفی جز رسیدگی به مردم و مستضعفان نداشته اند.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به لزوم عمل به آرمان‌های انقلاب از سوی مسئولان گفت: امام خمینی (ره) در وصیت نامه اش فرمود، نگذارید انقلاب محرومان از بین رود؛ وصیتی که عمل به آن در گرو ایستادگی بر خط امام و عمل به مشی معمار کبیر انقلاب است.

 

ارجاع بیش از 10 هزار پرونده مرتبط با املاک بنیاد مستضعفان!

در راستای رسیدگی به مستضعفان و محرومان  بنیاد مستضعفان طرح‌ها و برنامه‌های ویژه‌ای را طراحی و اجرا کرده است و گزارش‌های ثبت شده در این خصوص از پیشرفت خوب برنامه‌های فوق حکایت دارد.

شناسایی املاک مربوطه و ارائه و ارسال گزارش به قوه قضائیه در این خصوص بخشی از اقدامات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است و به گفته فتاح تا کنون بیش از 10 هزار پرونده به قوه قضائیه ارجاع داده شده است.

به گفته سید پرویز فتاح هیچ یک از اقدامات و برنامه‌های بنیاد مستضعفان تا کنون معطل تحریمها و محدودیت‌های ایجاد شده دشمنان انقلاب اسلامی نمانده است و از توامندی دانشمندان، متخصصان و سایر افراد متخصص و دارای مهارت داخل کشور در این راستا بهره برده شده است.

 

بیشتر بخوانید


توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی


 

سود حاصل از پروژه‌های اقتصادی بنیاد مستضعفان چه می‌شود؟

از آنجا که بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به طور مستقیم با بیت المال سر و کار دارد و فعالیتهای اقتصادی گسترده‌ای را در کشور راهبری و مدیریت می‌کند، برای بسیاری از افراد این سوال پیش می‌آید که درآمد حاصل از فعالیتهای اقتصادی این مجموعه چگونه و در کدام بخشها صرف می‌شود.

به گفته فتاح رئیس بنیاد مستضفعان همه سود‌ این مجموعه که از فعالیت‌های اقتصادی و فعالیت در صنایع مختلف کسب می‌شود، برای محرومان و مستضعفان هزینه خواهد شد و این سودها، صرف محرومیت زدایی در نقاط مختلف کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید


فتاح: آن پدر و پسر ملعون ۴۴۰۰۰ مورد املاک را به نام خود زده بودند


 

همکاری تنگاتنگ بنیاد با سایر دستگاهها در راستای محرومیت زدایی!

مشارکت بنیاد مستضعفان با سایر نهادها و مجموعه‌های فعال در حوزه‌های عمرانی کشور مشارکتی بسیار تنگاتنگ است و ماحصل این همکاری در اجرا و عملیاتی شدن پروژه‌های مختلف قابل مشاهده است.

فتاح با تاکید بر آمادگی بنیاد مستضعفان برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نفتی و گازی در هر دو بخش خشکی و دریا گفت: ما به مسولین گاز و نفت کشور اطمینان داده‌ایم که تحریم‌ها را بی اثر و جای خالی شرکت‌های خارجی در این حوزه را پر خواهیم کرد و بنیاد مستضعفان خودش را برای کمک به د‌ولت در این بخش آماده کرده و تمام دکل‌های خشکی و دریایی بنیاد آماده خدمت‌رسانی است.

به گفته فتاح بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به شکل شرکتی اداره می‌شود و طبق قانون تجارت، شرکت های بنیاد نمی توانند مالیات پرداخت نکنند و بر این اساس آنطور که فتاح می‌گوید بنیاد همیشه مالیات خود را پرداخت کرده است و به هیچ وجه بدهی مالیاتی ندارد و جزو مودیان خوش حساب مالیاتی به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید


حمایت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی بنیاد برای ساخت ۲۰ هزار واحد مسکن محرومان


 

اشتغالزایی و کارآفرینی!

ایجاد اشتغال برای افراد جویای کار و فعالیتهای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در راستای کارآفرینی از دیگر اقدامات این مجموعه محسوب می‌شود و به گفته فتاح بیش از هزاران فرصت شغلی در طول سالی که گذشت از طریق بنیاد مستضعفان و برای اقشار مختلف جویای کار ایجاد شده است.

حمایت از مشاغل آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا و اعطای تسهیلات و کمکهای مختلف به افرادی که در طول این مدت دچار ضرر و زیان شده‌اند نیز از جمله کارهایی است که بنیاد مستضعفان در سال 99 در دستور کار خود قرار داد.

رئیس بنیاد مستضعفان معتقد است که در سال گذشته بودجه محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان را از محل سود شرکت ها، چندین برابر افزایش داده است و در اواخر سال قبل نیز که کشور با پدیده کرونا مواجه شد و این بیماری مشکلات اقتصادی و معیشتی زیادی به مردم وارد کرد، با کسب اجازه از رهبر معظم انقلاب، اقشار آسیب دیده را شناسایی و از آنها به صورت نقدی و غیرنقدی حمایت شده است.

فتاح همچنین از کمک های بنیاد مستضعفان به وزارت بهداشت برای تامین برخی تجهیزات همچون ماسک، الکل، آمبولانس در طول شیوع کرونا خبر داده و گفته است: علاوه بر این موارد، ما طی همین مدت، تلاش کردیم و تعاملات خود را با بنیاد مسکن، کمیته امداد و بهزیستی برای احداث مسکن محرومین بیشتر کردیم.

عملکرد هر چه بهتر نهادهایی چون بنیاد مستضعفان که نام و عنوان انقلاب اسلامی در کنار نام آن مجموعه به چشم می‌خورد، اعتماد عمومی مردم به نظام اسلامی را افزایش می‌دهد و شفاف سازی هر چه بیشتر اقدامات آن‎ها نیز اعتبار مجموعه‌های این چنینی را ارتقاء می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار