کد خبر:۹۱۵۲۳۴
برای آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰؛

دو رشته آموزش هوشبری و پرستاری تعیین تکلیف شدند

شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی آخرین تصمیم خود درباره پذیرش دانشجو در رشته «آموزش هوشبری» و «پرستاری - مراقبت‌های ویژه کودکان» در مقطع کارشناسی ارشد را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۰، شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی تصمیم خود درباره پذیرش دانشجو در رشته «آموزش هوشبری» و «پرستاری - مراقبت‌های ویژه کودکان» در مقطع کارشناسی ارشد را اعلام کرد.

 

بر اساس تصمیم شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در دویست و هشتادمین جلسه شورا در ۱۳ بهمن ماه ۹۹، پذیرش دانشجو در رشته «آموزش هوشبری» تنها برای یک دوره و ۳ دانشگاه علوم پزشکی اهواز، ایران و کاشان در آزمون کارشناسی ارشد پزشکی صورت می‌گیرد.

 

همچنین شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با پذیرش دانشجو در رشته «پرستاری - مراقبت‌های ویژه کودکان» موافقت نکرد و اعلام کرد به دلیل عدم صدور مجوز، پذیرش دانشجو در این رشته در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ گروه علوم پزشکی صورت نخواهد گرفت.

 

لازم به ذکر است، آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۰ در روز‌های ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار می‌شود. ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون در روز‌های ۶ تا ۱۶ اسفند ۹۹ انجام می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار