کد خبر:۹۱۵۳۲۵

معاون وزیر راه: از شرایط سخت تحریم صنایع دریایی با سربلندی عبور کردیم

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه جامعه دریایی کشور از دوره ۳ ساله سخت‌ترین تحریم‌ها با سربلندی عبور کرد گفت: صنعت دریایی کشور اجازه نداد روند تأمین مایحتاج مردم مختل شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد در نشست شورای عالی مدیران ارگان‌های دریایی، درباره سیاست‌های دریایی کشور در دوره پساتحریم، تأکید کرد: در بازار بین‌المللی صنعت دریانوردی، نمی‌توانیم در‌ها را به روی خودمان ببندیم، بلکه باید رقابت‌پذیری بنادر کشور را افزایش و سهم خود را از حمل و نقل دریایی منطقه و جهان ارتقا دهیم.

راستاد با بیان اینکه ظرفیت‌های حمل و نقل دریایی کشور، فراتر از نیاز‌های داخلی است، اظهار داشت: در دوره پساتحریم و بازگشت احتمالی شرکت‌های کشتیرانی بین‌المللی به بنادر ایران، مجموعه بندری و اپراتور‌های کشور باید آمادگی لازم را داشته باشند تا بتوانند سرویس‌های خوبی را به کشتیرانی‌های خارجی ارائه کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم تمرکز ویژه برای بهبود امور دریانوردان ناشی از آسیب‌های جدی به این قشر زحمتکش در دوره شیوع ویروس کووید ۱۹، افزود: با رایزنی‌های داخلی و خارجی، امیدواریم سهمیه واکسن کرونا با اولویت به دریانوردان اختصاص پیدا کند.

راستاد درباره ضرورت تأمین سوخت کم سولفور برای کشتیرانی داخلی و خارجی، تاکید کرد: ما به عنوان یک کشور ساحلی، متعهد هستیم علاوه بر تأمین نیاز‌های داخلی، خدمات سوخت رسانی به ناوگان بین‌المللی را پوشش دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: در حوزه الزامات مدیریت آب توازن، باید از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان حداکثر استفاده را ببریم و از این طریق، هزینه‌های تجهیز ناوگان تحت پرچم ایران را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از تحول در ساماندهی شناور‌های سنتی بر اساس مصوبه هیئت وزیران خبر داد و گفت: شناسنامه‌دار شدن شناور‌های فاقد هویت برای اجرا در دست بررسی است؛ در این میان ماحصل اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها در حوزه حمل و نقل دریایی باید اینگونه باشد که کشتیرانی ایمن‌تر و دریا‌های پاکیزه‌تر داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار