کد خبر:۱۱۸۰۴۲۶
در نیمسال نخست سال جاری؛

تخلیه و بارگیری بیش از ۵۴ میلیون تن کالا در بنادر هرمزگان

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان میزان تخلیه و بارگیری انواع کالا در بنادر این استان طی نیمسال نخست ۱۴۰۳ را بیش از ۵۴ میلیون و ۷۹۸ هزار تُن اعلام کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین عباس‌نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه امسال در مجموع ۵۴ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۲۳۱ تُن کالای نفتی و غیرنفتی در بنادر استان تخلیه و بارگیری شده که از این میزان ۳۷ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۷۸۱ تُن کالای غیرنفتی بوده است.

عباس‌نژاد ادامه داد: از مجموع عملیات جابه‌جایی انواع کالا در بنادر استان، ۴۲ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۲۷ تُن در بندر شهید رجایی تخلیه و بارگیری شده است.

وی ادامه داد: از مجموع جابه‌جایی کالای غیرنفتی ۱۹ میلیون و ۸۲۸ هزارو ۴۲۵ تُن به مقاصد کشور‌های هدف صادر شده است.

عباس‌نژاد گفت: در این بازه زمانی از مجموع صادرات غیرنفتی در بنادر استان هرمزگان، ۱۷ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۹۴۳ تُن مربوط به بندر شهید رجایی بوده است.

وی همچنین با اشاره به صادرات پنج میلیون و ۳۹۷ هزار و ۹۶۰ تُن کالای نفتی از بنادر هرمزگان افزود: از میزان صادرات چهار میلیون و ۷۳۳ هزارو ۳۳۲ تُن آن از بندر شهید رجایی صادر شده است.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در تشریح سایر فعالیت‌های شش ماهه امسال به بخش کاپوتاژ اشاره و اظهار کرد: در این مدت ۱۱ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۶۲۸ تُن کالای نفتی کاپوتاژ شده که از این میزان ۹ میلیون و ۷۸ هزار و ۱۷۲ تُن مربوط به بندر شهید رجایی است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در بخش عملیات کانتینری نیز گفت: از مجموع یک میلیون و ۳۶۷ هزار و ۶۹۷ TEU عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری، یک میلیون و ۲۱۱ هزار و ۹۲۶ TEU مربوط به بندر شهید رجایی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار