روحانی از نماینده فردوس و طبس تذکر دریافت کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۶۳۹۳

روحانی از نماینده فردوس و طبس تذکر دریافت کرد

نصیرایی نماینده مردم فردوس و طبس در مجلس گفت: اگر مشکلات مربوط به نهاده‌های دامی حل نشود، در آینده نزدیک با بحران‌های جدی در تأمین شیر و گوشت مواجه خواهیم شد.
روحانی از نماینده فردوس و طبس تذکر دریافت کرد

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام مجید نصیرایی در آغاز نشست علنی بعدازظهر امروز مجلس و در تذکر شفاهی به رئیس جمهور و وزرای کشاورزی و صنعت اظهار داشت: دامداران به خصوص در مناطقی مانند استان خراسان جنوبی، در تأمین نهاده‌های دامی مشکلات جدی دارند و سهمیه‌های اختصاص‌یافته به آن‌ها خیلی کمتر از حد نیازشان است.

وی ادامه داد: از طرف دیگر، نهاده‌های تعلق گرفته به دامداران کیلویی ۲۳۵۰ تومان است، اما در بازار آزاد برای آن‌ها کیلویی ۶ الی ۷ هزار تومان تمام می‌شود؛ اگر مشکلات مربوط به نهاده‌های دامی حل نشود، در آینده نزدیک با بحران‌های جدی در تأمین شیر و گوشت مواجه خواهیم شد.

نماینده مردم فردوس و طبس در مجلس تصریح کرد: این برای کشور ما بد است که دانشمندان جوان ما بالاترین عرصه‌های علمی را به دست می‌آورند، ولی در عرصه مدیریت اجرایی اینقدر فشل و ناهماهنگ عمل می‌کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار