آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۶۸۴۶

نحوه پرداخت سود سال ۹۸ سهام عدالت مشخص شد

رییس سازمان بورس گفت: امسال سود سال ۹۸ سهام عدالت افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند به همان روش سهام‌داران مستقیم سهام عدالت و توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، «محمدعلی دهقان دهنوی» موضوع طرح شده در جلسه سه شنبه شب شورای عالی بورس را نحوه پرداخت سود سهام عدالت عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به تعدد شرکت‌های کنونی در پرتفوی سهام عدالت، مقرر شد تا به منظور تسهیل فرایند، واریز سود سهام افرادی که مدیریت مستقیم را انتخاب کرده اند، توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه انجام شود.

سخنگوی شورای عالی بورس به برگزار نشدن انتخابات شرکت‌های سرمایه گذاری استانی اشاره کرد و گفت: بر همین اساس، امسال سود سال ۹۸ سهام عدالت افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند، به همان روش سهام‌داران مستقیم سهام عدالت و توسط شرکت سمات واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قرار بود در ماه جاری انتخابات هیأت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت برگزار شود، اعلام کرد: با توجه به طولانی شدن فرایند احراز صلاحیت کاندیداهای عضویت در هیئت مدیره این شرکت‌ها در مراجع ذی صلاح، مقرر شد تا با تصمیم شورای عالی بورس، برگزاری این انتخابات به تعویق بیفتد.

وی ادامه داد: بر همین اساس، مقرر شد کماکان امر مربوط به شرکت‌های سرمایه گذاری استانی و دیگر امور مرتبط تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰ برعهده سازمان خصوصی سازی باشد تا زمینه‌های لازم برای حضور حداکثری نامزدها برای عضویت در هیأت مدیره و سهامداران برای حضور در انتخابات فراهم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار