کد خبر:۹۱۷۴۱۱
همزمان با نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی؛

کتاب «در میان سرخپوست‌ها» رونمایی شد

همزمان با چهل و چهارمین نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی کتاب «در میان سرخپوست‌ها» رونمایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود ملکی از مولفین کتاب «در میان سرخپوست ها» در مراسم رونمایی از این کتاب که همزمان با چهل و چهارمین نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی در تهران برگزار شد، گفت: جریان عدالت‌خواهی به واسطه اینکه مخاطب واژه «عدالت» جهانی است قابلیت جهانی شدن را دارد.

وی افزود: به نظر من کتاب در میان سرخ‌پوست‌ها که مشتمل بر روایت سفر اعضای جنبش عدالتخواه دانشجویی به بولیوی در سال ۸۸ است دارای سوژه جذاب و عامه پسندی است و دلیل اینکه ما این موضوع را بین موضوع‌های استراتژیک دیگر انتخاب کردیم، همین عامه پسند بودن این موضوع بود.

همچنین احسان دهقانی دیگر مولف کتاب در میان سرخپوست‌ها گفت: تقریبا سه چهار سال پیش ما، یک تیم سه چهار نفره، جمع شدیم تا تاریخ یک دهه فعالیت جنبش را حفظ و روایت بکنیم؛ که چند کتاب با محور جریان‌های دانشجویی، فعالیت بین‌المللی و اشاره‌هایی به دغدغه‌های زیست محیطی با رویکرد انقلاب اسلامی و یک مستند در مرحله تدوین و پژوهش هستند.

وی اضافه کرد: در روایت کتاب در میان سرخپوست‌ها سعی کردیم انصاف را رعایت کنیم و حرف‌های گفتمانی خود را در پاورقی‌ها بیان کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
کتاب خوبی باید باشه برای دانشجوها
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار