خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره نحوه تعیین افزایش حقوق کارگران برای سال آینده، گفت: باید در تعیین حقوقها به مشکلات کارگران و کارفرمایان به صورت منطقی نگاه کرد و باید ببینیم که هر دو طرف دچار چه مزایقی هستند و مشکلات را به صورت عاقلانه حل کرد.
وی ادامه داد:: از یک سو کار فرمایان با مشکلاتی مواجه هستند و از سوی دیگر کارگران با توجه به افزایش قیمتها با مشکلاتی مواجه هستند که باید منفعت هر دو طرف را در نظر گرفت و پس از آن تصمیمی درباره حقوق و دستمزدها برای سال ۱۴۰۰ گرفته شود.
نماینده مردم فومن در مجلس با بیان اینکه ممکن است با افزایش نامعقول حقوق کارگران، کارفرمایان اقدام به تعدیل برخی از نیروهای خود، کنند، اظهار داشت: در همین راستا لازم است دستگاههای محتلف دولتی که در شورای حقوق و دستمزد حضور دارند و نمایندگان کارگران و کارفرمایان حاضر در این شورا بر روی عدد منطقی که تامین کننده خواسته طرفین باشد برسند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه نحوه تعیین دستمزدها برای سال آتی باید منجربه اشتغالزایی بیشتر شود و نه منجر به اخراج کارگران، اظهار داشت: البته باید در تعیین دستمزدها شرایط اقتصادی حاکم بر کشور به ویژه آثار و تبعات ناشی از شیوع ویروس کرونا را نیز در نظر گرفت.
بهروزی فر عنوان کرد: در نتیجه بسیار مهم است که در جریان تعیین حقوق و دستمزد کارگران یک نگاه منطقی، واقعی و معقول حاکم باشد تا بهترین تصمیم اتخاذ شود.