آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۵۸۸
مسئول بسیج دانشجویی استان فارس:

برگزاری ۶۰ هزار ساعت کارگاه آموزشی از سوی بسیج دانشجویی فارس

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس گفت: در سال جاری قریب به ۶۰ هزار ساعت، آموزش‌های تشکیلاتی و توانمندسازی به صورت مجازی و حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شده است.

سعید یوسفی، مسئول بسیج دانشجویی استان فارس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد به فعالیت‌های تشکیلاتی بسیج دانشجویی استان در سال ۹۹ گفت: در سال جاری قریب به ۶۰ هزار ساعت، آموزش‌های تشکیلاتی و توانمندسازی به صورت مجازی، نیمه حضوری و حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به منظور حفظ، انسجام و تثبیت تشکیلات بسیج دانشجویی در دوران کرونا و بهره برداری از شبکه ایجاد شده در پساکرونا، برگزار شده است.


مسئول بسیج دانشجویی استان فارس با بیان اینکه دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های استان فارس در وضعیت کرونا نیز فعالیت‌های تشکیلاتی، جهادی، انقلابی و... خود را با توجه به شرایط روز ادامه داد: بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر استان فارس با درک مسائل، مشکلات، ارائه راه‌حل، مطالبه و پیگیری حل مسائل، گام‌های موثری را برداشته اند.

یوسفی با تاکید بر درک منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی و احصای نظام مسائل انقلاب اسلامی گفت: مسئله محوری یکی از راهکار‌های مناسب برای حل مشکلات کنونی جامعه است.

وی کادرسازی را پشتوانه فکری محتوایی و نیروی انسانی برای هر تشکیلات برشمرد و با بیان اینکه تشکیلات بدون کادرسازی و تربیت نیرو، حرکتی ابتر است، تصریح کرد: مکتب (مدرسه کادرسازی و تشکیلات بسیج دانشجویی فارس) با اهداف عملیاتی معرفتی، بصیرتی، تربیتی و مهارت تشکیلاتی در بسیج دانشجویی استان فارس در اوایل سال جاری راه اندازی شده و برکات زیادی را نیز به همراه داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار