کد خبر:۹۲۰۹۱۰
خوش چشم: در گفتگو با دانشجو:

احتمالاً آمریکا در اردیبهشت سال آینده امتیازات کوچکی به ایران بدهد!

این کارشناس مسائل آمریکا گفت: این امتیاز دهی اندک برای تشویق مردم است تا یک دولت همسوتر با سیاست­‎های مذاکراتی بایدن در ایران انتخاب کنند.

سیدمصطفی خوش چشم، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با این تحلیل که برخی می‌گویند دولت آقای بایدن می‌خواهد مذاکره و امتیاز دهی را به دولت بعدی ایران منتقل کند، گفت: این احتمال وجود دارد با توجه به اینکه دوران انتقال 100 روزه دولت بایدن طول می‌­کشد و در ضمن بایدن می­‌داند که بایستی در حقیقت ادامه مسیر با دولت بعدی در ایران باشد؛ زیرا دولت فعلی چند ماهی بیشتر سرپا نیست.

وی افزود: آقای بایدن هم تمام پست­‌ها را پر نکرده است؛ باید دوران انتقال 100 روزه­‌اش تمام شود تا همه پست­‌های خارجه­‌اش را پر کند.

از طرفی به دنبال برداشتن تحریم هم نیست؛ اگر می­‌خواست تحریم را بردارد، در همان هفته اول هم می‌­توانست.

خوش چشم با بیان اینکه آقای بایدن قصد دارد ابتدا هر دو دولت آمریکا و ایران جا بیفتند و بعد صحبت‎ها را آغاز کند، اظهار کرد: بنابراین به دنبال این است که نظام ایران انتخابات بعدی را برگزار کند و دولت بعدی جا بیفتد و خود آمریکایی­‌ها هم، دولتشان جا بیفتد و بعد ادامه مسیر را برود؛ اما تحت هیچ شرایطی تحریم را بر نخواهد داشت مگر اینکه فرمول استراتژی مهار ناکارآمد شود یا کارایی­‌اش کم شود.

وی ادامه داد: خب با توجه به اینکه خواسته­‌های آنها قدرت موشکی و منطقه‌­ای جمهوری اسلامی است، پس دولت همسو یا غیر همسو خیلی فرق نمی­‎کند، زیرا او می‍‌‎­داند که این مولفه‎­های قدرت جمهوری اسلامی است؛ بنابر این با کلیت نظام باید طرف شود و هرگونه تصمیمی در این زمینه باید توسط نظام گرفته شود.

این کارشناس مسائل آمریکا با تاکید بر اینکه امتیاز دهی آمریکایی‎ها اندک است و برای تشویق مردم به انتخاب دولت همسو با سیاست‎های آمریکایی‌ها است، اذعان کرد: مع­ ذالک پیش بینی می‍‌‍‌‎­شود  در اردیبهشت سال آینده ممکن است اندک امتیازات خیلی کوچکی مثل برداشتن تحریم­‌های نمادین یا آزاد سازی سهم بسیار کوچکی از پول­‎های بلوکه شده ایران و یا فروش نفت به میزانی که الان هم یک میلیون بشکه می­‌فروشد، در این حد انجام بدهد؛ این هم برای تشویق مردم است تا یک دولت همسوتر با سیاست­‎های مذاکراتی بایدن را انتخاب کنند اما اقدام عمده نخواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار