آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۶۲۸

تابش: فعالیت۲۰۰ دستگاه ماشین آلات در سی‌سخت/ عملیات بازسازی بی‌نظیر است

رئیس بنیاد مسکن کشور گفت: ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات در راستای بازسازی شهر سی سخت فعال شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، علیرضا تابش ظهر دوشنبه در نشست ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به فعالیت همزمان ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات در سی سخت، افزود: شروع عملیات بازسازی سی سخت در نوع خود بی نظیر بود.

تابش با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۰ خانه در سی سخت آوار برداری شده است، تصریح کرد: ۳۰۰۰ تن میلگرد نیز تأمین شده و تأمین سایر زیرساخت‌ها و مصالح در دست اقدام است.

تابش با تاکید بر اینکه سرعت بازسازی به مشارکت جدی تر مردم بستگی دارد، عنوان کرد: ارزیابی‌ها در این زمین لرزه به سرعت انجام، مصوبات محقق و با ارسال مصوبه توسط هیأت دولت، برنامه و بودجه ظرف یک روز ابلاغ را عملیاتی کرد.

وی افزود: مردم در بخش تصویب پرونده و مصوبات نگران نباشند، تمام پرونده‌ها پیگیری می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار