کد خبر:۹۲۲۰۸۰

استان گیلان در بحران شیوع کرونا قرار گرفت/ مسافران برگردند

مدیرگروه بیماری‌های مرکز بهداشت استان گیلان گفت: ۲ شهرستان آبی کرونایی در استان گیلان به زرد تغییر رنگ دادند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن رخ شاد شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر ۳۱۱ نفر از بیماران کرونایی در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند.

مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان ابراز داشت: ۷۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به این آمار افزوده شده و ۷۱ نفر نیز به دلیل وخامت حالشان در ICU بستری هستند.

رخ شاد تصریح کرد: این تعداد بستری‌شدگان و افزایش آن‌ها بیانگر این موضوع است که استان گیلان در آستانه هشدار خطر شرایط کرونایی است.

وی تصریح کرد: در روز‌های اخیر ۵ شهرستان کشور به وضعیت قرمز، ۸ شهرستان به وضعت نارنجی و ۲ شهرستان گیلان که در وضعیت آبی بودند به زرد تغییر وضعیت یافتند.

مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت استان گیلان خاطرنشان کرد: از تمامی هم‌وطنانی که قصد سفر به گیلان را دارند تقاضا داریم تا از سفر به استان منصرف شوند.

رخ شاد ابراز داشت: همچنین مسافرانی که در استان حضور دارند هر چه سریعتر برای سلامتی خود، عزیزانشان و بقیه استان گیلان را ترک کنند.

مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت استان گیلان تصریح کرد: مسافران از حضور در فضای پرتردد و بدون تهویه خوددداری کنند و حتماً ماسک به همراه داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار