به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری بیش از ۱۱ میلیارد ریال قرارداد پژوهشی و تحقیقاتی با بخش صنعت در سال ۹۹ امضا کرد.
سهیلی فرد، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری با بیان اینکه این دانشگاه با هدف رفع نیازهای علمی و صنعتی برنامه ریزی دارد، گفت: عمده قراردادهای ما با صنایع و شرکتهای گاز و آب و منطقهای خراسان رضوی، سیمان و کابل خودرو سبزوار، شهرداریها و ... است.
سهیلی فرد بیان کرد: همچنین محققان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری در سال گذشته، در پروهشهای بین المللی با دانشگاههای ملی سنگاپور، صنعتی لولئو سوئد، علوم وفناوری نروژ، علوم پزشکی سارلند آلمان، پلی تکنیک میلان ایتالیا، دونقا چین و دانشگاه استرالیای جنوبی همکاری داشته اند.
رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: طراحی و تولید کیسههای جاذب به عنوان طرح سیل بند آنی برای جلوگیری از خسارتهای سیل در سطح کشور و تولید داروهای ضد سرطان انکپسوله شده و برنامه ریزی برای تولید انبوه با موافقت استقرار در مرکز رشد از دیگر فعالیتهای پژوهشگران این دانشکده بود.
وی اظهار داشت: بالغ بر ۴۰ مقاله Q۱ توسط محققان این دانشکده در سال ۹۹ در نشریات معتبر بین المللی منتشر شده است که از این تعداد ۱۷ مقاله در مجلات ۱۰ درصد برتر دنیا به چاپ رسیده است.
رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: ایجاد رشتههای کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب و سازههای هیدرولیکی و رشتههای کارشناسی مهندسی هوافضا و مهندسی پلیمر و قرار گرفتن عضوهیات علمی گروه عمران در زمره دو درصد برتر دانشمندان جهان از دیگر دستاوردهای دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه د سالی که گذشت بود.
سهیلی فرد اظهار داشت: همچنین اجرای پنج طرح مرتبط با کرونا شامل تولیدات اتانول، ماسک، لباس دو لایه پلیمری ضدویروس، ساخت شبیه ساز خورشید (ویروس کش) و ساخت ازن ساز برای پاکسازی فضای سالنها از ویروس از دیگر تولیدات علمی و صنعتی این دانشکده در سال ۱۳۹۹ بوده است.