آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۴۰۹۰

رونمایی از نشریه منهای نفت شماره ۱۴ توسط سردار سلیمانی

نخستین جلسه قرارگاه جهش تولید بسیج با حضور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی و روسای بسیج اقشار در سازمان بسیج مستضعفین برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی کشور، نخستین جلسه قرارگاه جهش تولید بسیج با حضور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی و روسای بسیج اقشار در سازمان بسیج مستضعفین برگزار گردید.

سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: با توجه به جنگ اقتصادی دشمن علیه آحاد مردم جمهوری اسلامی ایران و تلاش برای ایجاد وابستگی حداکثری از یک سو و از طرفی نقشه گنج نظام مقدس اسلامی ایران که همان ورود مردم به صحنه بود، بسیج بر طبق شعار‌های اقتصادی سال در تلاش برای خنثی سازی تلاش دشمن بوده است و از سال ۹۱ این اقدامات شروع شده است.

وی افزود: از مهمترین ارکان این اقدامات گفتمان سازی در حوزه اقتصاد مردمی و مقاومتی است که بسیج آن را با محوریت شعار «اقتصاد منهای نفت» آغاز کرده و در قالب مجله منهای نفت پرچم داری می‌کند.

رئیس بسیج سازندگی گفت: این فصلنامه در زمانی آغاز بکار نمود و سعی بر عینیت بخشی آن داشت که هر بشکه نفت ۱۰۰ دلار قیمت داشت و وابستگی اقتصادی بودجه در کشور هم به شدت به نفت بستگی داشت.

وی اشاره داشت: با معرفی مشاغل، عرصه‌ها و ستارگان اقتصاد مقاومتی به مرور زمان، منهای نفت که برگرفته از منویات امام خامنه‌ای (مد ظلله العالی) هم بوده است، شکل واقعی را به خود گرفت و در بین مسئولین، نخبگان و مردم به یک کلید واژه امیدآفرینی تبدیل شد.

لازم به ذکر است: بیش از ۱۰۰۰ مسئول کشوری و لشگری از این مجله تقدیر نموده و از این ایده الگو گرفته اند، و بیش از ۱۰۰ مستند داستانی تولید شده، و نزدیک به ۸۰۰ برنامه رادیویی به سوژه‌های آن پرداخته اند.

ایشان گفت: تاجایی این اقدامات پیش رفته است که بسیاری از مردم با خواندن این مجلات و پیدا کردن نقشه راه توانستن برای خود شغل ایجاد نمایند.

چهاردهمین فصلنامه منهای نفت به معرفی ۲۳ شهر اقتصادی ایران در حوزه صنایع تبدیلی اختصاص یافته است.

سیسیسسس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار