آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۴۲۰۴
در سفر به سمنان؛

ستاری: صادرات فناوری به دیگر کشورها در دستور کار قرار دارد

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: توسعه صادرات فناوری در کشورهای مختلف از رویکردهای مهم معاونت علمی و فناوری است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ظهر امروز در حاشیه سفر به شاهرود در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به سفر دو سال قبل خود به این شهرستان گفت: پارک علمی و فناوری استان سمنان چه در سمنان و چه در شاهرود نسبت به دو سال گذشته پیشرفت قابل‌توجهی داشته است؛ ولی هنوز با استاندارد‌هایی که باید داشته باشد، بسیار فاصله دارد.

وی با بیان اینکه پتانسیل استان سمنان در حوزه‌های مختلف خوب است، مطرح کرد: شرکت‌های فوق‌العاده‌ای در استان سمنان به‌ویژه در حوزه‌های معدنی مشغول به کار هستند و امیدواریم تفاهمات جلسات امروز اتفاقات خوبی را در حوزه زیرساخت‌های پارک علم و فناوری و دیگر حوزه‌ها در استان سمنان رقم بزند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور تصریح کرد: خانه‌های نوآوری و صادرات فناوری، مجموعه‌هایی هستند که با بخش خصوصی اداره می‌شوند و محلی هستند که فناوری‌های حوزه‌های تولید در ایران را به خارج از کشور منتقل می‌کنیم.

ستاری با بیان اینکه تمرکز ما بر محور صادرات فناوری است، ادامه داد: برای توسعه این خانه‌ها در کشور‌های همسایه و جا‌هایی که می‌توانیم صادرات داشته باشیم، برنامه داریم و تلاش می‌کنیم بتوانیم این خانه‌ها را در کشور‌های مختلف توسعه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: ایران در بسیاری از حوزه‌ها از جمله سلول‌های بنیادی، نانوتکنولوژی، هوافضا و زیست‌فناوری در خاورمیانه رتبه نخست را داراست و نمونه‌اش همین اقداماتی است که برای مقابله با کرونا صورت گرفت و کیت‌های تشخیصی و دستگاه‌های مرتبط داخل کشور ساخته شد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در مورد میزان صادرات فناوری عنوان کرد: امیدواریم امسال صادرات در این حوزه به یک میلیارد دلار برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار