کد خبر:۹۲۴۵۱۶

افزایش مجوز‌های معدنی در ۱۱ ماهه سال ۹۹/ رشد ۷.۶ درصدی صدور پروانه‌های بهره‌برداری معدنی

داده‌ها و آمار‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از رشد دسته جمعی مجوز‌های معدنی از جمله تعداد پروانه اکتشاف، گواهی کشف و پروانه‌های بهره برداری است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در ۱۱ ماهه سال ۹۹، ۸۸۷ پروانه اکتشاف معدنی صادر شد که با احتساب صدور ۸۸۲ پروانه در مدت مشابه سال ۹۸، افزایش ۰.۶ درصدی در این حوزه داشته ایم.

همچنین صدور گواهی کشف معدنی ۲.۴ درصد افزایش داشت. بر این اساس در ۱۱ ماه سال ۹۹، تعداد ۴۷۰ فقره گواهی کشف صادر شد که این تعداد در ۱۱ ماهه ۹۸، تعداد ۴۵۹ فقره بوده است.

همچنین در بازه زمانی ذکر شده، ۵۶۶ فقره پروانه بهره برداری معدن صادر شد که با احتساب صدور ۵۲۶ فقره در مدت مشابه سال ۹۸ افزایش ۷.۶ درصدی را در این حوزه شاهد بودیم.

اشتغال پروانه‌های بهره برداری معدنی در ۱۱ ماهه سال ۹۹، تعداد ۴ هزار و ۵۶۳ نفر و در ۱۱ ماهه سال قبل از آن، ۴ هزار و ۴۱۶ نفر بوده است که در این بخش نیز رشد ۳.۳ درصدی را داشته ایم.

همچنین هزینه عملیات اکتشاف نیز ۱۱ درصد افزایش داشته است. بر این اساس هزینه عملیات اکتشاف در بازه زمانی گفته شده یک هزار و ۳۰۲ میلیارد ریال و در ۱۱ ماهه سال ۹۸، مبلغ هزار و ۱۵ میلیارد ریال بوده است.

منبع: شاتا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار