علت ترافیک ظهر روز گذشته در حسن آباد چه بود؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مجید رنجبر از بروز نقص فنی یکدستگاه اتوبوس در محدوده شمال به جنوب وحدت زیرگذر میدان حسن آباد و برهم خوردن ترافیک روان صبح امروز و امکان بروز تصادف در این مقطع خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فاتب سرهنگ مجید رنجبر ضمن بیان این مطلب گفت: ساعت ۱۴:۱۵ روز گذشته در محدوده شمال به جنوب وحدت زیرگذر میدان حسن آباد، نقص فنی یکدستگاه اتوبوس و برخورد آن با دو دستگاه وسیله نقلیه در همان محدوده، باعث کندی حرکت و ایجاد ترافیک در این محدوده شد.
سرهنگ رنجبر ادامه داد: این خرابی و توقف اتوبوس در محل و تصادف با دو خودرو باعث ایجاد خطر و تغیر مسیر ناگهانی دیگر خودروها شده بود که لحظه به لحظه امکان بروز حادثه در این محدوده میرفت.
وی گفت:به همین خاطر و بلافاصله عوامل راهور منطقه ۱۱ در محل حادثه حضور یافتند و تمام تلاش خود را بکار بستند و با هماهنگیهای بعمل آمده و آمدن جرثقیل سنگین و انجام اقدامات اولیه این اتوبوس به محل ایمن منتقل گردید.
وی از رانندگان حمل و نقل عمومی خواست به علت اهمیت کار آنها، حتما قبل از حرکت و روشن کردن خودرو نسبت به برطرف کردن معایب خودروی خود و حتی خودروهای سازمانی و اتوبوسها اقدام نمایند.