آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۵۷۴۴
خطیب زاده در پاسخ به دانشجو

مدت زمان راستی آزمایی نیازمند راه‌های خلاقانه و بررسی دقیق است / از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه گفت: اینکه چه مدت زمانی لازم است تا ما به صورت موثر رفع تحریم‌ها را راستی آزمایی کنیم احتیاج به راه حل‌های خلاق دارد و از طرف دیگر نیازمند بررسی‌ها دقیق‌تر از همه جهات است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید خطیب زاده، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص ادعای خبرگزاری ژاپنی کیدو مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی در صورت نهایی شدن توافق بناست در فاصله ۲۴ ساعت در خصوص لغو تحریم‌ها راستی آزمایی کرده و به تعهدات برجامی خود بازگردد، گفت: اصولا رسانه‌ها به جهت کنجکاوی، رسالت و البته برخی اهداف خود گزارش‌های مختلفی را منتشر می‌کنند بر همین اساس گزارش فوق نیز در خصوص گفتگو‌های وین توسط برخی رسانه‌های اروپایی و آسیایی مطرح شده است.

 

خطیب زاده:نشست وین هنوز وارد فاز راستی آزمایی نشده / این مرحله قطعا نیازمند راههای خلاقانه و بررسی دقیق است
وی ادامه داد: بنده بدون اینکه وارد جزئیات این گزارش‌ها شوم تاکید می‌کنم آنچه جمهوری اسلامی در حال پیگیری آن است رفع جامع تحریم‌ها در یک گام و به صورتی است که ما بتوانیم راستی آزمایی کنیم.

خطیب زاده افزود: اینکه این یک گام چگونه برداشته خواهد شد و ایران چه طور راستی آزمایی خواهد کرد موضوع قابل توجهی برای گفتگو‌های جاری است و هنوز گفتگو‌ها به این مرحله نرسیده است.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: اینکه چه زمانی لازم است تا ما به صورت موثر رفع تحریم‌ها را راستی آزمایی کنیم آیا قبل از آن خواهد بود هم زمان با لغو تحریم‌ها خواهد بود و چه مدت زمان به خود اختصاص خواهد داد مواردی است که همه از یک طرف احتیاج به راه حل‌های خلاق دارد و از طرف دیگر نیازمند بررسی‌ها دقیق‌تر از همه جهات است.

رئیس مرکز دیپلماسی وزارت خارجه در پایان تاکید کرد: جمهوری اسلامی از همه مکانیسم‌های مندرج در کمیسیون1+4، برجام و مکانیسم‌های مرتبط با متحدین خود استفاده خواهد کرد که این مسیر را در راستای منافع ملت ایران پیش ببرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار