کد خبر:۹۲۶۰۳۸

ادویه‌های لاغرکننده را بشناسید

مصرف برخی چاشنی‌ها برای سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و کاهش چربی‌های اضافه راهکاری مناسب و در دسترس است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ادویه زیادی وجود دارد که به سوخت و ساز بدن سرعت می‌بخشد. در ادامه تعدادی از آن‌ها را معرفی می‌کنیم:


زیره

زیره متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و علاوه بر کاهش وزن، باعث بهبود فرایند هضم، کاهش التهاب و از بین بردن نفخ و جلوگیری از یبوست می‌شود.


فلفل سیاه

برای کوتاه کردن زمان کاهش وزن، می‌توانید فلفل سیاه را هر روز در رژیم غذایی تان بگنجانید.
فلفل سیاه در سرعت بخشیدن به فرایند‌های گوارشی، کاهش تولید گاز، جلوگیری از کم آبی بدن، تنظیم فشار خون و... شناخته شده است.


هل

هل با کمک به فرایند گوارش و بهبود عملکرد سوخت و ساز برای کاهش وزن مناسب است.

علاوه بر آن طعم خوشایند و بوی هل برای تسکین افسردگی مفید است.

زنجبل می‌تواند مانع چاقی ناشی از رژیم‌های غذایی سرشار از چربی شود.


خردل

دانه‌های خردل با افزایش دمای بدن، منجر به افزایش سوخت کالری می‌شود. شما می‌توانید کمی از دانه‌های خردل را قبل از شروع تمرین ورزشی بخورید تا از مزایای آن بهره ببرید.


زردچوبه

این ادویه می‌تواند تشکیل بافت چربی را کاهش دهد. مصرف زردچوبه برای پیشگیری از دیابت و جلوگیری از افزایش مقاومت به انسولین هم مفید است.


زنجبیل

زنجبل می‌تواند مانع چاقی ناشی از رژیم‌های غذایی سرشار از چربی شود. می‌توان از زنجبیل به عنوان مکملی برای درمان چاقی استفاده کرد.


دارچین

دارچین باعث کاهش سطح اسید بدن، تنظیم فرایند هضم، مبارزه با آنفلوآنزا، کاهش سطح قند خون و تنظیم میزان تری گلیسیرید و کلسترول بد و در نهایت افزایش متابولیسم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار