به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برخی از افراد هنگام افطار تا وعده سحری از غذاهای چرب استفاده میکنند یا در وعدههای غذائی خود نظم خاصی ندارد که این عمل، منجر به احساس بی حالی در اثنای روزه داری و اضافه وزن در پایان ماه مبارک رمضان میشود.
متخصصان تغذیه معتقدند به دلیل ساعات طولانی روزه داری در ماه رمضان، بسیاری از افراد پس از پایان این ماه مبارک از افزایش وزن رنج میبرند. دلیل این امر خوردن وعدههای غذایی سرشار از چربی و قند و نیز مصرف غذاهای حاوی فیبر کم است.
ماهیت این وعدههای غذائی باعث میشود منبع کالری زیادی در بدن فرد روزه دار وجود داشته باشد.
به گفته متخصصان غذاهای سالمی که برای استفاده در ماه رمضان توصیه میشوند، باید حاوی کالری کمتر و سرشار از فیبر باشند تا از مشکل اضافه وزن جلوگیری شود.