آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۶۸۴۵
نوبخت مطرح کرد

تبدیل وضعیت «پرستاران بکارگیری ۸۹ روزه» به قراردادی یکساله

در دیدار رئیس سازمان برنامه و بودجه و نظام پرستاری مقرر شد در خصوص نیرو‌های بکارگیری ۸۹ روزه تجدیدنظر و این نیرو‌ها به صورت قراردادی یکساله جذب شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اعضای هیأت رئیسه سازمان نظام پرستاری کشور دیدار کرد.

در این دیدار رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن تشکر از تلاش‌های جامعه پرستاری و خدمات ارزنده آنان در دوران کرونا به ویژه شهدای پرستاری در خصوص جذب سریع‌تر و خارج از سیستم بروکراتیک اداری آزمون استخدامی پرستاران با توجه به شرایط خاص کشور در اسرع وقت تأکید کرد.

در این نشست مقرر شد در خصوص نیرو‌های به‌کارگیری ۸۹ روزه تجدیدنظر و به صورت قراردادی یکساله جذب شوند، همچنین تعیین شد سازمان نظام پرستاری جهت تعیین تکلیف تکمیل و تسریع در برنامه تعیین مصادیق شهدای خدمت پرستاری به صورت فعال مشارکت داشته باشد و در کارگروه بررسی آیین‌نامه سختی کار کارکنان وزارت بهداشت که در سازمان برنامه بودجه برگزار می‌شود سازمان نظام پرستاری هم دعوت و ایفای نقش کند.

در این دیدار رئیس کل سازمان نظام پرستاری به همراه معاونین حضور داشتند که ضمن تشکر از همراهی و حمایت‌های رئیس سازمان برنامه و بودجه اهم مشکلات و موانع خدمتی پرستاران را مطرح کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار