آسيبها و نيازهاي فرهنگي دختران در خوابگاه ها بررسي شد
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، دومين نشست گروه مطالعات زنان دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي با حضور سرپرستان و فعالان فرهنگي خوابگاه هاي دانشجويي با هدف رصد هر چه بيشتر تحولات فرهنگي و ايجاد تعامل هر چه بهتر بين معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و امور فرهنگي دانشگاهها برگزار شد.
در اين نشست كه با حضور نمايندگان فرهنگي دانشگاههاي شريف، علامه، علم و صنعت، بهشتي، تربيت مدرس، تربيت دبيري شهيد رجايي و دانشكده علوم اقتصادي تشكيل شد، شركتكنندگان ضمن تاكيد بر آسيبها و نيازهاي فرهنگي دختران در خوابگاهها، راهكارهاي خود را نيز در خصوص معضلات مذكور ارائه كردند.
در پايان اين نشست مصوب شد مسئولان فرهنگي خوابگاه ها ضمن بهرهگيري از نظرات دانشجويان و نخبگان فرهنگي در ارتباط با مسأله عفاف و حجاب و برنامهريزي و فرهنگ سازي مناسب در اين خصوص با استفاده از اين ظرفيتهاي دانشجوئي به رصد و ديدهباني فرهنگ مسائل دختران در دانشگاه خود بپردازند./انتهاي پيام/