کد خبر:۹۲۸۴۳۱

کسب رتبه ۱۳ دانشگاه رازی در شاخص پژوهش نظام رتبه‌بندی ISC

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: این دانشگاه در نظام رتبه‌بندی ISC در شاخص پژوهش همچنان وضعیت مطلوبی دارد و در سطح ۷۲ دانشگاه جامع کشور، رتبه ۱۳ را کسب کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد‌ابراهیم اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: اخیراً رتبه دانشگاه‌های جامع کشور در نظام رتبه‌بندی ISC اعلام شده که در برخی از شاخص‌های دانشگاه، نیازمند اصلاحات جدی هستیم.


اعلمی‌آل‌آقا افزود: دانشگاه رازی همچنان جایگاه مطلوب خود را در زمینه شاخص پژوهش در سطح دانشگاه‌های جامع کشور حفظ کرده و باید تدارک ویژه‌ای برای شاخص‌های مورد توجه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام که مبنای رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور قرار گرفته، لحاظ شود.


رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: فناوری، اثرگذاری اقتصادی و اثربخشی اجتماعی از جمله شاخص‌های مورد تاکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها هستند و باید در حوزه آموزش، به مولفه‌هایی مانند وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان، به‌روز رسانی دروس و توجه به مسائل مهارتی، بیشتر و جدی‌تر بپردازیم و رؤسای دانشکده‌ها هم باید به طور جدی به این شاخص‌ها توجه و آن را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دهند.


وی ادامه داد: برای موفقیت در برنامه‌های ابلاغی وزارت عتف و شاخص‌های نظام رتبه‌بندی ISC نیازمند مشارکت و دغدغه جدی همه اساتید، مدیران ستادی و روسای دانشکده‌ها هستیم.


اعلمی‌آل‌آقا خاطرنشان کرد: در این رتبه‌بندی دانشگاه رازی در شاخص پژوهش همچنان وضعیت مطلوبی دارد و در سطح ۷۲ دانشگاه جامع کشور، رتبه ۱۳ را کسب کرده است.


وی بیان کرد: دانشگاه رازی در شاخص فناوری نیازمند تحرک و توجه جدی است، البته با توجه به اینکه بخشی از پارامتر‌های سنجش دانشگاه‌ها بر اساس خوداظهاری و بخشی بر اساس استفاده از داده‌های پایگاه‌های استنادی مانند WOS، SCOPUS و... نیز است؛ انتظار می‌رود در بحث خوداظهاری ضمن ارائه آمار دقیق و صحیح توسط واحد‌های ذی‌ربط دانشگاه در نظر گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار