آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۰۳۴
در آئین افتتاحیه دانشگاه مردمی اقتصاد مقاومتی مطرح شد:

نخستین دانشگاه مردمی اقتصاد مقاومتی راه اندازی شد/ نام نویسی در نخستین ترم تا چهارشنبه، ۸ اردیبهشت ماه ادامه دارد

دکتر حجت الله عبدالملکی، هدف از تأسیس دانشگاه مردمی اقتصاد مقاومتی را خیزش عمومی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی دانسته و گفت: با وجودی که بیش از ۱۰ سال از مطرح شدن اقتصاد مقاومتی می‌گذرد، اما همچنان برداشت‌ها ناصحیح است و از سوی دیگر در دانشگاه‌های کشور، رشته‌ای به نام اقتصاد مقاومتی وجود ندارد، بنابراین این دانشگاه می‌تواند خلاء موجود در زمینه ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی توسط دانشجویان را برطرف کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امروز، نخستین دانشگاه مردمی اقتصاد مقاومتی با همکاری مجمع عالی اقتصاد مقاومتی، انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی و خبرگزاری نود اقتصادی آغاز به کار کرد. در آئین افتتاحیه این دانشگاه که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، دکتر حجت الله عبدالملکی، از نظریه پردازان اقتصاد مقاومتی و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص اهداف شکل گیری این دانشگاه گفت: دانشگاه مردمی اقتصاد مقاومتی، با هدف خیزش عمومی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی که بیش از ۱۰ سال از مطرح شدن آن می‌گذرد، اما برداشت‌ها ناصحیح است، شکل گرفته‌است.
وی افزود: با وجودی که بهترین قالب تحقق اقتصاد مقاومتی در گروی ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی توسط دانشجویان است و در حال حاضر ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های کشور بالغ بر ۴.۵ میلیون نفر می‌باشد، هنوز رشته‌ای به نام اقتصاد مقاومتی هنوز طراحی نشده است.
این نظریه پرداز اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: به جز انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی که کلاس‌های آموزشی ۶ تا ۶۰ ساعته برگزار می‌کند، متاسفانه برنامه‌ای برای فعالان اقتصادی در سطح کشور وجود ندارد و این دانشگاه برای یک اتفاق جدی و کادرسازی در کشور راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه تمدن سازی ۳ رکن دارد، گفت: این دانشگاه می‌تواند بر هر سه رکن علم، فرهنگ و اقتصاد اثرگذار باشد، زیرا با حضور اساتید متخصص در اقتصاد مقاومتی در این دوره ها، به مرور تولید علم جدید اتفاق می‌افتد و با مردمی بودن این دانشگاه، جنبه گسترش فرهنگ اصیل اقتصاد مقاومتی اسلامی صورت می‌گیرد.
عبدالملکی افزود: اقتصاد رکن سوم تمدن سازی است و شرکت در کلاس‌های این دانشگاه باعث می‌شود نعو فعالیت اقتصادی تغییر کند و عملکرد متفاوت بر روی منافع اقتصادی، درآمدی، رفاهی و رفتار‌هایی که افراد در خانواده انجام می‌دهند تاثیرگذار خواهد بود.
وی، در خصوص مردمی بودن این دانشگاه، گفت: دانشگاه مردمی اقتصاد مقاومتی، در واقع یک دانشگاه غیررسمی برای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی است که واژه مردمی بودن آن بدین معنی است در محدوده زمان مشخص، کوتاه و خلاصه، مباحث به آحاد جامعه که نمی‌توانند در قالب تمام وقت در کلاس‌های دانشگاه حضور پیدا کنند، مباحث قابل فهم آموزش داده می‌شود.
این نظریه پرداز اقتصاد مقاومتی ادامه داد:، اما برای مطالعات بیشتر علاقمندان، در پایان هر کلاس منابع کمک آموزشی معرفی می‌شود و قالب کلاس هرچند که فعلا زیر نظر وزارت علوم نیست و شکل رسمی آن را ندارد، اما به صورت کلاس‌های مجازی، حضور و غیاب صورت می‌گیرد و در پایان ترم که ۱۲ جلسه به طول خواهد انجامید، با برگزاری آزمون به شرکت کنندگان کارنامه داخلی، پایان ترم اعطا خواهد شد.
وی تأکید کرد: شرکت در این دانشگاه تعارضی با شرکت در دیگر دانشگاه‌ها ندارد و علاقمندان می‌توانند به صورت موازی در دو رشته تحصیل کنند.

این دانشگاه مردمی است و مردمی خواهد ماند
این استاد دانشگاه در خصوص آینده این دانشگاه نیز گفت: در دولت آتی پیگیری می‌کنیم که دانشگاه را به نام دانشگاه مجازی به ثبت وزارت علوم برسانیم، اما واژه مردمی بودن آن حفظ خواهد شد و افرادی که در این ترم‌های پیش از گرفتن مجوز وزارت علوم در این دانشگاه تحصیل کرده باشند و دارای کارنامه باشند، معادل سازی می‌شود و به عنوان واحد‌های ارائه شده مدرک معتبر دریافت خواهند کرد.
وی شرایط شرکت در نخستین ترم آموزشی این دانشگاه را داشتن پایه تحصیلی حداقل دوم متوسطه به بالا عنوان کرد و افزود: رشته تحصیلی افرد اصلا مهم نیست و هرچند که مباحث تخصصی اقتصاد مطرح خواهد شد، اما این مباحث عامه فهم است، زیرا ما معتقدیم اگر موضوعات به صورت مردمی و عامی مطرح شود، فرهنگ سازی اتفاق می‌افتد.

هزینه شرکت در ترم اول این دانشگاه، رایگان است
عبدالملکی هزینه این دوره‌ها را رایگان اعلام کرد و در مورد زمان ثبت نام نیز گفت: زمان ثبت نام از امروز تا چهارشنبه این هفته که نخستین جلسه کلاس برگزار می‌شود ادامه دارد و نخستین جلسه نیز روز چهارشنبه ۱۷ تا ۱۹ برگزار می‌شود که علاقمندان جهت ثبت نام می‌توانند عدد ۸ را به سامانه ۳۰۰۰۵۷۵۸ ارسال نمایند.
وی نحوه شرکت در این کلاس را ثبت نام و ورد به اپلیکیشن طراحی شده بدین منظور دانسته و گفت: دیگر علاقمندان نیز از طریق صفحاتی که به صورت زنده این کلاس را پوشش می‌دهند، می‌توانند از محتوای این جلسات که با حضور ۱۲ استاد برجسته در حوزه اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود، بهره ببرند.
این نظریه پرداز اقتصاد مقاومتی در خصوص افرادی که می‌توانند از محتوای این دوره‌ها استفاده کنند نیز گفت: دانش‌آموختگان علم اقتصاد و حتی اساتید و نیز اصحاب رسانه می‌توانند از محتوای این دوره در بالابردن سطح اطلاعات خود در مورد اقتصاد مقاومتی در ابعاد مختلف بهره ببرند و نتیجه آن را در تغییر نوع تحلیل‌های خود در مورد مسائل اقتصادی مشاهده کنند.
عبدالملکی در پایان نیز گفت: در ابتدای هر جلسه اساتید در حوزه سیاستگذاری کلان اقتصادی، دقایقی را صحبت خواهند کرد و پوشش رسانه‌ای این دوره نیز توسط خبرگزاری نود اقتصادی انجام می‌شود، اما این دانشگاه آماده همکاری با دیگر خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری برای انتشار اخبار و محتوای آموزشی نیز هست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار