امروز سران فتنه سر همديگر را مي‌تراشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۶۲
آيت الله يزدي:

امروز سران فتنه سر همديگر را مي‌تراشند

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: امروز سران فتنه خودشان هستند و خودشان و آن مثل معروف در خصوص آن‎ها صدق مي‌كند كه وقتي در سلماني مشتري نداشتند، سر همديگر را مي‌تراشيدند و در حال حاضر آن‎ها چون مشتري ندارند، به ديدن همديگر مي‌روند و صحبت‌هايي مي‌كنند كه يعني ما هستيم.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آيت‌الله يزدي، رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم در گفت‌وگويي اظهار داشت: در جريان فتنه خيلي روشن است كه سران فتنه تحت تأثير تبليغات خارجي و داخلي قرار گرفته و شايد بعضي از آن‎ها نيز تا اين حد، خودشان اطلاع نداشتند.

وي ادامه داد: براي همه كساني كه مختصري در جريان باشند، مثل روز روشن است كه آن‎ها در مقام براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران بودند و پشتيباني خارجي را نيز به همين دليل داشتند و از بعضي نيروهاي داخلي نيز در اين جهت بهره‌برداري شده بود كه خوشبختانه با تدبير بسيار جالب مقام معظم رهبري، اين نقشه‌ها نقش بر آب شد.

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم اظهار داشت: امروز سران فتنه خودشان هستند و خودشان و آن مثل معروف در خصوص آن‎ها صدق مي‌كند كه وقتي در سلماني مشتري نداشتند، سر همديگر را مي‌تراشيدند و در حال حاضر آن‎ها چون مشتري ندارند، به ديدن همديگر مي‌روند و مي‌نشينند صحبت‌هايي مي‌كنند كه يعني ما هستيم.

آيت الله يزدي بيان داشت: در حقيقت سران فتنه فكر مي‌كردند با پشتيباني‌هايي كه از خارج و داخل داشتند، در فاصله كوتاهي نظام را از بين خواهند برد؛ ولي در اين رابطه حضور مردم و تدبير فوق‌العاده مقام معظم رهبري توانست اين نظام را حفظ كند و نقشه‌هاي آن‎ها را با شكست مواجه سازد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار