به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا حسنپور رئیس بسیج اصناف امروز در حاشیه راهاندازی مرکز آموزش و کارآفرینی ققنوس با تبریک میلاد امام حسن مجتبی کریم اهل بیت (ع) اظهار داشت: همان گونه که گفته میشود شهدا زنده هستند، شهید سلیمانی هم زنده است و ظلمی که اخیراً به ایشان شد، نشان میدهد کارهای سیاسی و سخیفی که بعضی در مصاحبه هایشان عنوان کردند، موجب شد، ارزش شهید سلیمانی پررنگتر شود، همان گونه که در زمان حضرت علی مالک اشتر نزدیک خیمه معاویه شده بود و میخواست او را از بین ببرد، اما به او گفتند، برگرد مذاکره میکنیم و بعد دیدیم در مذاکره چه بلایی سر ابوموسی اشعری آوردند.
وی افزود: در حال حاضر ۲۰۰ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور با بسیج اصناف همکاری میکنند و این مراکز راه اندازی شده تا برای زنان سرپرست خانوار شغل ایجاد کنند یکی هم همین مرکز نیکوکاری ققنوس است که با آموزش صنایع دستی به زنان سرپرست خانوار آنها را توانمند میکند.
حسن پور همچنین گفت: در راستای فرمان مقام معظم رهبری بسیج اصناف به خط شده و در روز میلاد امام حسن کریم اهل بیت کمکهای مؤمنانه در بیش از ۱۵۰۰ بسته به نیازمندان ارائه میشود و همچنین نانواییهای داوطلب طرح ارائه نان صلواتی به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) را اجرا میکنند و به مردم روزهدار نان صلواتی میدهند.
وی اضافه کرد: در برخی شهرستانها طرح پخت غذای گرم و ارسال برای خانوارهای نیازمند در دستور کار قرار گرفته است و برخی از اصناف این روزها علیرغم اینکه به خاطر کرونا کسب و کارشان بسته شده، اما با این حال نیازمندان را فراموش نمیکنند.
رئیس بسیج اصناف اظهار داشت: با آموزش مهارت در صنایع دستی به زنان سرپرست خانوار افرادی را از تحت پوشش کمیته امداد خارج میکنند و این خانوادهها را در واقع خودکفا میکنند و این بزرگترین کمک به یک خانوار است که بتواند خودکفا شد.
حسن پور گفت: امسال مقام معظم رهبری راهبرد و فرمان سال را به عنوان تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها عنوان کردند، این کمک میکند تا بتوانیم مشکلات واحدهای تولید را با کمک هم حل کنیم. سال گذشته اتفاقات خوبی در زمینه تولید چادر مشکی و دستگاه اکسیژنساز و تولید ماسک و گان پزشکی انجام شد.
وی افزود: در شهر یزد چهار واحد کوچک ترمهبافی، خیاطی و قالیبافی مشکلاتی داشت که با کمک بسیج اصناف آنها را حل کردیم همچنین کارخانهای که با ۸۰۰ نفر قبلاً کار میکرد، اما تعطیل شده بود اعلام کرد اگر از ما حمایت کنید میتوانم ۲ هزار نفر مشغول کار کنم و ما کمک کردیم و این کارخانه راه افتاد و علاوه بر آن ۱۵۰۰ نفر هم به صورت دورکاری مشغول کار شدند و در واقع زنجیرهای تشکیل دادیم که بخشی از این تولیدات در منازل و کارگاهها تولید میشد.
رئیس بسیج اصناف خاطرنشان کرد: صنایع دستی با روح خانواده و فرهنگ ایرانیان سازگار است و از آن حمایت میکنیم.
وی افزود: صندوقهای قرضالحسنه در بازار راهاندازی کردهایم که تسهیلاتی به کارآفرینان بپردازند و برای کارآفرینان مواد اولیه تهیه میکنیم اگر کارگاهها بخواهند تک تک به تهیه مواد اولیه بپردازند، برایشان گران تمام میشود، اما این خوشهها را به هم وصل میکنیم تا مواد اولیه ارزان به دستشان برسد.
رئیس بسیج اصناف گفت: تولید باید با هدف صادرات انجام شود و همچنین طرح استاد شاگردی که در فرهنگ ایرانیها وجود دارد باید احیا شد.