آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۹۹۷

بازداشت رئیس‌دفتر نماینده ایرانشهر به اتهام قاچاق‌سوخت

دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر گفت: رئیس دفتر نماینده ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی به اتهام قاچاق سوخت دستگیر شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دادگستری سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام سعید راشکی اظهار کرد: رئیس دفتر نماینده ایرانشهر در زمینه قاچاق سوخت دستگیر شده و فعلا هم بازداشت است و تحقیقات ادامه دارد تا میزان ارتشا و آنچه حاصل کردند مشخص شود.

وی با بیان اینکه حدود چهار روز پیش وی دستگیر شده و هم‌اینک در اختیار اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان برای انجام تحقیقات است افزود: تحقیقات هنوز ادامه دارد و با گذر زمان و روشن شدن موضوعات در صورت اثبات حتما اقدام قضایی انجام می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر بیان کرد: این پرونده در ادامه همان پرونده بازداشت رییس شرکت نفت ایرانشهر است از پرونده شرکت نفت اغلب کارمندان شرکت نفت به جز یکی ۲ نفر بازداشت شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار