به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ «علی عبداللهی» در مراسم الحاق تجهیزات به ردههای ماموریتی ناجا (پلیس پیشگیری، یگان ویژه، راهور، هواناجا و یگان پهپاد ناجا) با گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره) و شهدا اظهار داشت: به دلیل مأموریتهای متنوع و گستردگی که روزانه برای پلیس پیش میآید و از طرفی به فراخور شرایط جغرافیایی، اجتماعی، افزایش جمعیت، توسعه شهرها، راهها، خطوط ریلی و... امروز نیازمند است که پلیس بیش از گذشته تجهیزمحور باشد و از طرفی پیشرفت تکنولوژی نیز ایجاب میکند که تجهیزات پلیس از نظر کمّی و کیفی پیشرفت کند و ارتقاء یابد.
وی عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم در کنار هوشمندسازی پلیس، بحث تحرک است؛ چراکه مردم انتظار و توقع دارند اگر حادثهای رخ داد، پلیس سریع خود را به میدان حادثه برساند و قطعاً تجهیزات و امکانات در کیفیت خدماتدهی پلیس و سرعت مأموریتهایش مؤثر است.
این مقام ارشد ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به الحاق تجهیزات نوین و جدید به ردههای مأموریتی ناجا اضافه کرد: باید در زمینه نگهداشت این تجهیزات و امکانات با تمرکز بر نیروی مناسب آموزشدیده توجه کنیم و در کنار توجه به نگهداشت و استفاده بهینه از امکانات، بحث تعمیرات را نیز مد نظر قرار دهیم؛ یعنی اگر به هر دلیلی نقصی در طول اجرای مأموریتها به این تجهیزات وارد شد و یا آسیبی دیدند، بلافاصله بتوانیم تجهیزات و امکانات را تعمیر و مجدداً برای بهرهبرداری آمادهسازی کنیم.
سردار عبداللهی خاطرنشان کرد: ستاد کل نیروهای مسلح بهویژه سرلشکرباقری رئیس ستاد تاکید ویژهای بر تقویت ناجا دارند و باید بگویم بحمدالله از سال ۱۳۹۴ یک ردیف بودجه به منظور تقویت بنیه دفاعی نیروی انتظامی در ستاد کل نیروهای مسلح تعریف کردیم و این روند تاکنون ادامه دارد.
وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی ادامه داد: در مورد کمیت نیروی انسانی در سایر سازمانهای نیروهای مسلح محدودیتهایی داریم و چه بسا در برخی از بخشهای مرتبط با ستاد کل نیروهای مسلح تعداد نیروها را کاهش دادیم، اما قائل به این هستیم که در نیروی انتظامی همواره باید فرآیند جذب و بهکارگیری ادامه داشته باشد و سالانه سقفی برای افزایش نیروی انسانی در نیروی انتظامی تعریف کردهایم.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به لزوم جذب و بهکارگیری نیروی انسانی متعهد، توانمند و متخصص در نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: امروزه باید علاوه بر تجهیزات چندمنظوره، بر تربیت نیروی انسانی کارآمد نیز تمرکز کنیم؛ از طرفی پلیس باید در تحقق هوشمندسازی با سرعت گام بردارد و حرکت کند؛ چرا که معتقدیم به دلیل پیچیدگی و تفاوت جرایم با سالهای گذشته و اتخاذ رویکردهای جدید مجرمانه توسط مجرمان، پلیس نیز باید یک گام جلوتر از آنها باشد.
سردار عبداللهی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نیروی انتظامی سرمایههای خوبی دارد، تأکید کرد: بزرگترین سرمایه ناجا، نیروی انسانی است از فرماندهان تا پایینترین ردههای پلیس، آموزشدیده، مکتبی و با انگیزه خدمت به مردم هستند و نباید اجازه دهیم این سرمایه آسیب ببیند.
وی اضافه کرد: اعتماد اجتماعی نیز از بزرگترین سرمایههای ناجا است و بایستی روز به روز این سرمایه افزایش یابد؛ اعتماد اجتماعی به پلیس، سرمایهای است که قیمت ندارد و از طرفی بزرگترین پشتوانه برای نیروی عظیم انتظامی است و باید قدر این سرمایهها را بدانیم.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: از طرفی در نیروی انتظامی سرمایههای معنوی گرانقدری را داریم که مصداق بارز این مثال شهدایی است که این نیروی برای حفظ امنیت مردم و کشور تقدیم کرده است؛ اینها سرمایههای عظیم ناجا هستند و همه ما وظیفه داریم این سرمایهها را حفظ و ارتقاء دهیم.
سردار عبداللهی در ادامه مطرح کرد: اطمینان میدهیم که در ستاد کل نیروهای مسلح که ستاد سیاستگذاری، نظارت و ارزیابی و پشتیبانی نیروهای مسلح است، براساس تدابیر فرماندهی معظم کل قوا، نسبت به تقویت همهجانبه نیروی انتظامی اعتقاد وجود دارد و آنچه که در توان ما است در جهت تقویت نیروی انتظامی انجام میدهیم.
وی با اشاره به حمایتهای مادی و معنوی همهجانبه ستاد کل نیروهای مسلح از نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: انشاءالله بتوانیم با پشتیبانی روزافزون دست پلیس را در مأموریتها باز بگذاریم تا این نیروی خدوم ابزار، امکانات و تحرک کافی را داشته باشد.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: همه در اندیشه پشتیبانی از نیروهای صف، میدانی و ستادی نیروی انتظامی هستیم و در این زمینه لحظهای کوتاهی نمیکنیم.
سردار عبداللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مؤثر و پررنگ نیروی انتظامی در اجرای بخش اعظمی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: طی ۱۵ ماه گذشته که با شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور مواجه هستیم، شاهدیم که نیروی انتظامی اجرای بخش اعظمی از مصوبات این ستاد را اعم از اعمال محدودیت ترددها، کنترل آمد و شدها و... را عهدهدار شده و همه اینها به مأموریتهای ناجا اضافه شده است.
وی با اشاره به نقش نیروی انتظامی در اعمال محدودیت ترددها بهمنظور کنترل ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال بیماری خاطرنشان کرد: کنترل آمد و شدها و اعمال محدودیت، کاری سخت است که پیچیدگیهای خود را دارد، اما به هر حال شاهدیم که نیروی انتظامی در کنار انجام وظایف ذاتی و قانونی خود به اجرای بخش اعظمی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا کمک کرده و انشاءالله این روند تا ریشه کن شدن این ویروس منحوس ادامه یابد.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: از آحاد نیروهای پلیس به واسطه ایفای نقش در اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا قدردانی میکنم و خداقوت و خسته نباشید نیز میگویم.