کد خبر:۹۳۰۷۱۳

سردار زهرایی: مردم محور اصلی حل مشکلات و بحران‌ها هستند

سردار زهرایی تصریح کرد: بسیج به عنوان یک نهاد مردم پایه، در همه عرصه‌ها مردم را نه به عنوان بخشی از راه حل که خود راه حل می‌داند و در این موضوع هم مشارکت مردمی، هم در بخش احداث و حمایت، جزء سیاست‌های بسیج سازندگی می داند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار زهرایی رئیس بسیج سازندگی کشور با حضور در شهرستان زلزله زده سی سخت استان کهکیلویه و بویر احمد گفت: یکی از ماموریت‌های جهادگران سازمان بسیج سازندگی حضور در حوادث غیر مترقبه و بلایای طبیعی می‌باشد.

وی اظهار داشت: با تجربه‌ای که در زلزله کرمانشاه و سیل اخیر استان‌های شمالی، لرستان و خوزستان بدست آمده بود، سازمان بسیج سازندگی به همراه سایر ارگان‌ها و دستگاه‌های مسئول در مسئله شهرستان سی سخت استان کهکیلویه و بویر احمد نیز از همان ساعات اولیه حضور پیدا کرد.

زهرایی اشاره کرد: مدل حضور حضور سپاه و بسیج در حوادث غیرمترقبه به صورت قرارگاهی و به نسبت سطح آسیب ومساله می­باشد که در سی­سخت نیز قرارگاهی با ۹ محور تشکیل شد.

وی تصریح کرد: جهادگران بسیج سازندگی در حوادث غیر مترقبه در سه مرحله امداد و نجات، اسکان موقت و اسکان دائم در کنار مردم آسیب دیده حضور می‌یابند و نسبت به ارائه خدمات اقدام می‌کنند.

سردار زهرایی با وجود حضور گروه‌های جهادی در مناطق زلزله زده عنوان کرد: در زلزله سی سخت نیز گروه‌های جهادی، سپاه و بسیج از دقائق اولیه در منطقه حضور پیدا نموده اند و نسبت به ارائه انواع خدمات اقدام لازم را انجام داده اند.

وی افزود: به جهت اینکه سطح آسیب و زلزله در سطح شهرستانی بوده است، قرارگاه استانی تشکیل و در سایر استان‌ها به حمایت و مشارکت در امر امداد رسانی پرداخته شده است.

زهرایی اظهار داشت: ۱۳۲ گروه جهادی خارج و داخل استان به همراه یگان‌های سپاه و بسیج از ابتدای زلزله سی سخت در مرحله امداد رسانی نسبت به تخلیه اثاثیه ۹۵۰ منزل مسکونی آسیب دیده، آواربرداری ۱۵۰ واحد مسکونی و نصب ۳۰۰ کانکس اسکان موقت اقدام کرده اند.

زهرایی اشاره کرد: پخت و توزیع ۶۰ هزار پرس غذای گرم، توزیع ۱۵ هزار بسته معیشتی، توزیع یک هزار دست لباس و کفش و استقرار تیم‌های مختلف پزشکی، درمانی و روانپزشکی نیز از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در مرحله امداد و نجات زلزله سی سخت بود.

وی افزود: در ادامه و مرحله دوم اسکان دائم که متولی آن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی می‌باشد؛ بسیج سازندگی نیز بنا به ضرورت و با هماهنگی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با رضایت و درخواست افراد و با بکارگیری ظرفیت گروه‌های جهادی، خیرین و همچنین مشارکت مردم نسبت به احداث واحد‌های مسکونی اقدام می‌نماید.

وی اشاره کرد: در زلزله سی­ سخت تعداد ۲۳۰ واحد مسکونی توسط بسیج و سپاه تعهد شده است که از این تعداد تا کنون ۹۱ واحد عقد قرارداد و ۶۱ واحد شروع به ساخت شده و مابقی نیز در مراحل شروع به کار می­باشد که امید است با برنامه ریزی صورت گرفته پیش از فصل سرما به پایان برسند.

سردار زهرایی تصریح کرد: بسیج به عنوان یک نهاد مردم پایه، در همه عرصه‌ها مردم را نه به عنوان بخشی از راه حل که خود راه حل می‌داند و در این موضوع هم مشارکت مردمی، هم در بخش احداث و حمایت، جزء سیاست‌های بسیج سازندگی می‌داند.

وی اظهار داشت: همچنین احداث ۱۴۰ سرویس بهداشتی صحرایی از دیگر اقدامات برای خدمت رسانی به زلزله زدگان سی­ سخت بوده است؛ و در طول این مدت با توجه به شرایط منطقه، جهادگران بسیج سازندگی نسبت به مرمت و بازسازی کانال­‌های کشاورزی، لوله ها­، مسیر‌های آبرسانی، سم پاشی باغات نیز پرداخته اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار