کد خبر:۹۳۱۹۸۷

وضعیت کاری مترو تهران در روز قدس

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شهروندان در ماه مبارک رمضان و بزرگداشت روزجهانی قدس از سرویس دهی متروی تهران و حومه همانند روز‌های تعطیل در این روز خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس، توسط امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران برای حمایت از مردم فلسطین نامگذاری گردید، این روز نماد وحدت و اراده امت اسلامی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه است. علاوه بر ایران، در کشور‌های مختلفی از جهان راهپیمایی و مراسم روز قدس برگزار می‌شود، اما امسال نیز همانند سال گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌هایی که وجود دارد شاهد راهپیمایی‌های مردمی گسترده مانند گذشته نخواهیم بود.

شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه نیز با آمادگی کامل در روزجمعه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در تمامی خطوط هفتگانه متروی تهران و حومه همانند روز‌های تعطیل سرویس دهی خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار