کد خبر:۹۳۲۰۸۵

تدوین و بازنگری ۱۹ آیین نامه در راستای صیانت از سلامت نیروی کار

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در دولت تدبیر و امید ۱۰آیین نامه جدید تدوین و ۹آیین‌نامه در شورای عالی حفاظت فنی بازنگری شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حاتم شاکرمی، معاون روابط کار وزارت کار در یکصد و شصت و هفتمین نشست شورای عالی حفاظت فنی گفت: از اقدامات شورای عالی حفاظت فنی به عنوان پارلمان ایمنی کشور در دولت و در راستای صیانت از سلامت نیروی کار، می‌توان به بازنگری ۹ آیین‌نامه و تدوین ۱۰ آیین نامه جدید اشاره کرد که ۵ آیین نامه آن در نشست‌های این شورا تصویب و بقیه در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: این شورا توانست زمینه لازم را برای خروج ۴۶۷ بنگاه اقتصادی از شرایط سخت و زیان آور فراهم کند.

شاکرمی افزود: از دیگر اقدامات این شورا پاسخ گویی به ۴۳ استعلام کمیته‌های سخت و زیان آور استان‌ها طی ۲۷ جلسه تخصصی، در دولت تدبیر و امید با هدف ایجاد وحدت رویه بوده است.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: شورای عالی حفاظت فنی باید بدون توجه به نظرات غیر کارشناسی و با حفظ چارچوب وظایف تخصصی زمینه‌های لازم را برای مشارکت بخش‌های غیر دولتی در تدوین و اجرای بخشی از آیین نامه‌های که قابل واگذاری به شرکت‌ها یا شخصیت‌های حقیقی و حقوقی غیرحاکمیتی است، مهیا کند.

وی با اشاره به ضرورت همکاری و هماهنگی بیشتر با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ایجاد هم‌افزایی در تدوین این آیین نامه‌ها که موجب خدمت به سلامت جامعه کار و تولید است، گفت: شورای عالی حفاظت فنی در راستای اجرای موثر مصوبات باید زمینه لازم را برای رصد و نظارت بیشتر در واحد‌های تولیدی فراهم سازد.

رییس شورای‌عالی حفاظت فنی با تاکید بر اولویت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانداردسازی و سالم‌سازی محیط کار گفت: شورای عالی حفاظت فنی باید با بازنگری قانون و مقررات مربوط به مشاغل سخت و زیان آور برای خروج دیگر بنگاه‌های اقتصادی که دارای مشاغل سخت و زیان‌آور هستند نیز، زمینه لازم را برای سالم سازی محیط کار مهیا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار