آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۲۴۲۱
۱۱ و ۱۲ خرداد؛

کنفرانس اقتصاد کشاورزی در حوزه بازاریابی و تجارت در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

دوازدهمین کنفرانس ملی اقتصاد کشاورزی در حوزه بازاریابی و تجارت محصولات کشاورزی در ۱۱ و ۱۲ خرداد در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوازدهمین کنفرانس ملی اقتصاد کشاورزی، در بخش‌های تحول سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه کشاورزی، بازاریابی و تجارت محصولات کشاورزی، اقتصاد تولید و مدیریت کشاورزی و اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود. دانشگاه فردوسی مشهد میزبان بخش دوم این کنفرانس ملی خواهد بود.

هدف از برگزاری این کنفرانس بسترسازی و هم افزایی بین مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و اجرایی برای ایجاد نگرش مشترک در حوزه تحول در کشاورزی و بررسی مهم‌ترین چالش‌ها در حوزه سیاست‌ها و مدیریت کشاورزی عنوان شده است.

این بخش از کنفرانس ملی اقتصاد کشاورزی موضوعاتی مانند سیاست‌های ارتقای کارایی کارکرد‌های بازار محصولات و نهاده‌های کشاورزی، تحریم‌های اقتصادی و بازار محصولات و نهاده‌های کشاورزی، مدیریت هوشمند زنجیره ارزش و تأمین کشاورزی با تأکید بر شرکت‌ها دانش بنیان، بورس کالای کشاورزی، کشاورزی قراردادی و رفتار فعالان بازار کشاورزی، تجارت محصولات کشاروزی و مواد غذایی، ایجاد و تکمیل زنجیره تأمین و ارزش محصولات سالم و ارگانیک با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کار‌های کشاورزی و شتاب دهنده‌های استارتاپی برنامه ریزی شده است.

برگزاری این مراسم در روز‌های ۱۱ و ۱۲ خرداد اعلام شده است و علاوه بر دانشگاه فردوسی، دانشگاه‌های شیراز، علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز مشارکت دارند.

آماده/// کنفرانس اقتصاد کشاورزی در حوزه بازاریابی و تجارت در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار