آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۴۵۶۱
رجبی مشهدی:

فعالیت مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز تهدیدکننده است

سخنگوی صنعت برق میزان مصرف برق مراکز غیرمجاز تولید رمز ارز را حدود ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات دانست و گفت: فعالیت مراکز استخراج رمز ارز به صورت غیرمجاز امسال بسیار برای صنعت برق تهدید کننده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: روز گذشته مصرف برق کشور به ۴۹ هزار و ۷۰۰ مگاوات رسید که بیش از ۶۰۰۰ مگاوات نسبت به روز مشابه سال گذشته بیشتر بود.

وی افزود: این میزان افزایش مصرف، معادل مصرف برق در ۶ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل است که رقم قابل توجهی است.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: این میزان افزایش مصرف، در شرایطی که کم بارشی و محدودیت ظرفیت تولید برق داریم، فشار زیادی را نیروگاه‌های ما و شبکه برق کشور برای تأمین برق تحمل می‌کنند که از همه مردم می‌خواهم که در مصرف برق رعایت کنند.

وی ادامه داد: تخمینی که مراکز علمی خارج از کشور در خصوص مصرف برق ماینر‌ها و مراکز استخراج رمز ارز زده اند به این صورت است که حدود ۱۵ هزار مگاوات صرف مصرف برق این مراکز می‌شود که از این رقم با توجه به اینکه تخمین زده می‌شود ۸ تا ۱۰ درصد از این میزان در ایران مصرف می‌شود، حدود ۱۵۰۰ از افزایش ۶۰۰۰ مگاواتی مصرف برق مربوط به مصرف برق مراکز استخراج رمز ارز است.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "مشترکانی که از وزارت صمت مجوز دارند و اقدام به خرید انشعاب به صورت قانونی کرده اند حدود ۲۰۰ مگاوات مصرف برق دارند"، گفت: بقیه مصرف برق مراکز استخراج رمز ارز غیر مجاز است.

وی افزود: تا روز گذشته ما ۳۵۲ مگاوات مصرف برق توسط مراکز غیرمجاز را کشف کردیم و پیش بینی ما این است که ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات دیگر مصرف برق توسط مراکز غیرمجاز تولید رمز ارز در حال انجام است.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه "فعالیت مراکز استخراج رمز ارز به صورت غیرمجاز امسال بسیار برای صنعت برق تهدید کننده است"، گفت: ما در حال شناسایی مراکز غیرمجاز تولید رمز ارز هستیم و حتما با کسانی که از شبکه برق کشور به صورت غیرقانونی استفاده کنند، برخورد خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار