کد خبر:۹۳۵۳۸۱
در نشست بین‌المللی جوانان حامی فلسطین؛

باقری: هزینه‌های حمایت‌ آمریکا و اروپا از جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی را باید بالا ببریم

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت بالا بردن هزینه‌های حمایت آمریکا و اروپا از جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی باقری، معاون بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نشست بین المللی جوانان حامی فلسطین که با حضور جوانانی از کشور‌های یمن، عراق، ایتالیا، پاکستان، ایران، بحرین، سوریه و فلسطین در اسکای روم برگزار شد، گفت: اقتضائات لازم برای صیانت از مرز‌های مقاومت و ظرفیت‌هایی که در عرصه بین الملل وجود دارد بسیار بیشتر از اقداماتی است که تاکنون صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه بنده به سوی برادران و خواهرانی که نسبت به سرنوشت جبهه مقاومت و مسئله فلسطین دغدغه‌مند هستند دست همکاری دراز می‌کنم، افزود: همانطور که در دوره بیداری اسلامی با تجمیع ظرفیت‌ها و هم افزایی توانمندی‌های موجود در گستره جهان اسلامی فرهنگ بیداری اسلامی در کشور‌های اسلامی شکوفا شد امروز نیز که شعله مقاومت در غزه شعله ور شده و پرچم مقاومت در آنجا به اهتزاز درآمده باید از همه ظرفیت‌ها در جهت حمایت از ملت مظلوم فلسطین استفاده شود.

باقری تصریح کرد: ضرورت دارد تا با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و با تعامل با نهاد‌های مردمی، تشکل‌های دانشجویی و دانشگاهی و تمام ظرفیت‌هایی که در عرصه حقوقی در حوزه مسائل مربوط به حقوق بشر، مجمع عمومی سازمان ملل و مراجع و مراکز حقوق بشر اروپایی فعالیت می‌کنند با ارسال بیانیه، نامه و از طریق تعامل در عرصه فضای مجازی رژیم غاصب صهیونیستی را به چالش بکشیم؛ البته در این راستا ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران نیز می‌تواند ظرفیت‌هایی را فعال کند، ولی توان ستاد به عنوان یک نهاد حاکمیتی توان محدودی است؛ از این رو باید از ظرفیت‌های مردمی و غیر حاکمیتی بهتر و بیشتر استفاده شود تا وجاهت این اقدامات در افکار عمومی بین المللی تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

وی بیان کرد: قطعا اگر یک تشکل از جوانان ایرانی، سوری، فلسطینی یا یمنی و یا همه این تشکل‌ها در کنار هم با یک مجموعه حقوق بشری و یا یک مرجع بین المللی ارتباط بگیرند اثرگذاری آن‌ها در دفاع از حقانیت مردم مظلوم فلسطین بیشتر خواهد بود. همچنین در این عرصه نباید از پیگیری‌های رسانه‌ای غافل شویم، چون بحث حقوق بشر موضوعی است که زیر ساخت آن حقوقی است، ولی جلوه گری آن در ساحت سیاسی و رسانه‌ای نمود می‌یابد؛ از این رو ما باید به اهمیت ساحت رسانه‌ای و سیاسی نیز توجه داشته باشیم.

معاون بین الملل قوه قضائیه گفت: امروزدشمنان ما با بالاترین و بیشترین توان در عرصه سیاسی و رسانه‌ای ظاهر می‌شوند تا جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی را به عنوان دفاع مشروع جلوه بدهند و این در حالی است که شاید ما نتوانسته ایم به خوبی دفاع مظلومانه ملت فلسطین را برای افکار عمومی بین المللی روشن کنیم.

باقری بیان کرد: اگر تمام ظرفیت‌های بین المللی چه در ساحت سخت افزاری و چه نرم افزاری به کمک مردم فلسطین بیاید مردم مظلوم این کشور از تنهایی، انزوا و عزلتی که به واسطه سازوکار‌های نظام سلطه در ساحت سیاست، رسانه و حقوق گرفتار آن شده اند رهایی می‌یابند و در این فضا محدود و محصور نخواهند ماند.

وی افزود: امرور مقاومت در شرایط بسیار خوبی به سر می‌برد و قوی‌تر از همیشه است و در مقابل آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی ضعیف‌تر از همیشه هستند، اما نکته مهم این است که ما بتوانیم ظرفیت‌های موجود در ساحت مقاومت و عرصه بین الملل را در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به کار بگیریم.

باقری بیان کرد: همین که یک موشک سرگردان سوری می‌تواند لرزه به سازوکار‌های نظامی، امنیتی و دفاعی رژیم صهیونیستی بیندازد اقدامات جدی در عرصه سیاسی، رسانه‌ای و حقوق بشری نیز قطعا می‌تواند بر رژیم صهیونیستی و به ویژه آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها تاثیرگذار باشد.

معاون بین الملل قوه قضائیه گفت: نکته مهم این است که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها به اندازه لازم هزینه حمایت و پشتیبانی از جنایت، نسل کشی، تجاوز و اشغالگری رژیم صهیونیستی را نمی‌پردازند. با این وجود ما باید از تمام تدابیر و ظرفیت‌های استفاده کنیم تا حمایت و پشتیبانی ناجوانمردانه آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها از رژیم صهیونیستی برای آن‌ها هزینه ساز شود.

وی با بیان اینکه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین اقداماتی در دستور کار دارد که بخشی از آن‌ها عملیاتی شده اند، تصریح کرد: باز هم تاکید می‌کنم که در شرایط کنونی با توجه به تلاش همه جانبه اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها برای حمایت از تجاوز، اشغالگری و جنایت صهیونیست و همچنین جعل واقعیت‌ها در صحنه فلسطین باید تلاش موثرتری در جهت هم افزایی ظرفیت‌ها در جهان اسلام برای حمایت از مردم فلسطین انجام دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار