جمع آوری بیش از ۸ هزار نفر از معتادان متجاهر در سال جاری/۴ هزار معتاد مبتلا به بیماری واگیردار در جامعه رها هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۵۳۸۸
سردار رحیمی خبر داد

جمع آوری بیش از ۸ هزار نفر از معتادان متجاهر در سال جاری/۴ هزار معتاد مبتلا به بیماری واگیردار در جامعه رها هستند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از جمع آوری بیش از ۸ هزار نفر از معتادان متجاهر در سال جاری خبر داد.

جمع آوری بیش از ۸ هزار نفر از معتادان متجاهر در سال جاری/۴ هزار معتاد مبتلا به بیماری واگیردار در جامعه رها هستند

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزای دانشجو، سردار حسین رحیمی امروز چهارشنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه سال جاری در ادامه اجرای طرح ظفر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۸ هزار و ۸۲ نفر از معتادان متجاهر از ابتدای سال جاری تا کنون توسط پلیس مبارزه با موادمخدر جمع آوری شده‌اند.

وی تصریح کرد: ۴ هزار نفر از معتادان متجاهر مبتلا به بیماری واگیردار در جامعه رها هستند.

سردار رحیمی اضافه کرد: در جریان اجرای روز گذشته طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر هزار و ۸۰۰ مرد و ۷۰ معتاد متجاهر زن جمع‌آوری شدند که پس از غربالگری به مراکز ترک اعتیاد منتقل می‌شوند.

وی تاکید کرد: سه سال است که پلیس فریاد می‌زند وجود مراکز گرمخانه و کاهش آسیب که به معتادین متجاهر خدمات ارائه می‌دهند، در شوش، مولوی و هرندی امنیت و سلامت آن‌ها را به چالش کشیده است و ما درنیروی انتظامی معتقدیم که این مراکز باید به مراکز خارج از تهران منتقل شوند و متاسفانه تا کنون کاری صورت نگرفته است.

فرمانده انتظامی پایتخت همچنین گفت: ۳ هزار و ۸۱۷ نفر از هشت هزار نفری که در این سال‌ها جمع‌آوری شده‌اند به دلیل مشکلاتی، چون کهولت سن، بیماری، معلولیت جسمی و مشکلاتی از دست پذیرش نمی‌شوند و برخی از افراد فوق دارای کارت متادون هستند.

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: متاسفانه پلیس در اجرای طرح جمع‌آوری و نگهداری معتادان متجاهر تنها مانده است و هیچ کدام از نهاد‌ها برای نگهداری معتادان متجاهر با پلیس همکاری نمی‌کند و مردم کم کای را از چشم ناجا می‌بینند.

وی تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار حدود ۲۰ هزار معتاد متجاهر در پایتخت وجود دارد و این در حالی است که ظرفیت نگهداری از معتادان متجاهر در تهران ۱۰ هزار نفر است و متاسفانه همیشه ما ۱۰ هزار معتاد متجاهر رها در جامعه داریم.

سردار رحیمی افزود: بر اساس آخرین آمار بیش از ۱۴۳ باب منزل مرتبط با جرائم موادمخدر از اواخر سال ۹۷ توسط پلیس شناسایی و پلمب شده است و جای تاسف دهرد که بگوییم در ابتدای سال جاری متوجه شدیم تمامی این منازل مجوز گرفته و مجددا بازگشایی شده‌اند.

فرمانده انتظامی پایتخت گفت: طبق آمار ۶۰ درصد سرقت‌های خرد توسط معتادان متجاهر انجام می‌شود و به دلیل اینکه معتاد متجاهر از خانه و خانواده دور و مجبور است برای تهیه خرج روزانه و تامین هزینه مواد مصرفی‌اش دست به سرقت بزند.

پربازدیدترین آخرین اخبار