کد خبر:۹۳۴۹۲۹
معاون اجتماعی پلیس فتا مطرح کرد؛

خرید و فروش "انسان مجازی" با شگرد انتخاباتی!

سرهنگ رامین پاشایی به مردم هشدار داد این روز‌ها بیش از پیش مراقب حضور خود در فضای مجازی باشند و گفت: اضافه‌کردن اجباری کاربر به کانال و گروه‌های انتخاباتی "جرم" است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ رامین پاشایی در مصاحبه با برنامه زنده "صبح وگفتگو" که از آنتن رادیو گفتگو پخش می‌شد، با اشاره به ورود پلیس فتا به بداخلاقی‌ها و تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی اظهار کرد: بر اساس وظیفه ذاتی این اقدامات ضد قانونی را رصد و به مراکز ذیصلاح اعلام می‌کنیم.

به گفته این عضو مجموعه پلیس، هنوز با بالا نگرفتن تب انتخاباتی در جامعه و فضای مجازی، اما رخداد‌های ناشایستی از جنس افترا، تهمت و... توسط جریانات و اشخاص خاص صورت می‌گیرد که بر اساس قانون اساسی کشور، موارد فوق جرم تلقی می‌گردد.

سرهنگ پاشایی جریان سازی و تبلیغات زودهنگام را قسمتی دیگر از تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی برشمرد که جرم تلقی شده و به نهاد‌های اجرایی ناظر ارجاع داده خواهد شد.

وی همچنین راه اندازی گروه و کانال‌های مختلف را اصلی‌ترین مسیر تخلف در روز‌های گذشته دانست که به وفور در پیام رسان‌های غیر بومی مشاهده می‌شود که بر اساس آن، باید مخاطبانی توسط کاربران به گروه‌ها اضافه شده و جوایزی رد و بدل شود.

سرهنگ پاشایی در اینباره گفت: این گروه‌ها شروع به جمع آوری عضو کرده‌اند؛ اما مردم باید بدانند اضافه کردن کاربر خاصه با زور و اجبار به کانال‌های سرگرمی، اقتصادی و هرگونه موضوع دیگری، از منظر قانون گذار جرم تلقی می‌شود.

*دسترسی‌ها را محدود کنید

به گفته این مقام مسئول در پلیس فتا، در صورت مشاهده چنین اقدامی، فرد می‌تواند اقامه دعوا کند؛ حال آنکه امکانات موجود در خود پیام رسان‌ها این امکان را به کاربر می‌دهد تا دسترسی سایرین برای دعوت و یا اضافه نمودنِ او به کانال و گروه‌های مجازی را محدود کند.

سرهنگ پاشایی تصریح کرد: این کانال‌ها هیچ پولی به عنوان جایزه به کاربران نمی‌پردازند و صرفا جنبه تبلیغاتی برای انتخابات و مقاصد تبلیغاتی دارند.

وی در رادیو گفتگو افزود: وقتی تعداد کاربران تا حد بالایی افزایش یافت، کل کانال به همراه "ممبرها" به یک موسسه یا شخص فروخته می‌شود و این کار جرمی دیگر است.

سرهنگ پاشایی بار دیگر تاکید کرد که مخاطبان با مراجعه به تنظیمات تلفن همراه خود، دسترسی چنین سودجویانی را قطع کنند.

وی خاطرنشان ساخت: این کار باید با اختیار و اراده کاربر اتفاق افتد، ولی متاسفانه شاهد فعالیت این کانال‌های مجازی هستیم که حتی ارتباطی با فلان حزب یا نامزد خاص هم ندارند.

سرهنگ پاشایی ضمن معرفی سایت "پلیس سایبری" در پهنه‌ی ir سخنان خود را اینگونه ادامه داد: مردم با مراجعه به سایت باید به بخش "مرکز امداد و فوریت‌های سایبری" وارد شده و گزارشات مردمی را ثبت نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار