به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و با حضور چهرههای شاخص سیاسی برای حضور در این عرصه پر حاشیه، بحث میان اغلب مردم که برخلاف نظر دشمنان داخلی و خارجی همچون گذشته در انتخابات حاضر میشوند، چیزی جز تلاش برای رأی آوردن فردی مومن و انقلابی نیست.
در کنار چهرههای شاخص سیاسی، برخی از افراد مثل نظامیان، ورزشکاران و حتی برخی از مردم عادی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرده و خبرساز شدهاند.
امروزه مردم نجیب و وفادار ایران در زندگی با رنج و مشکلات متعددی روبرو هستند و سوء مدیریت دولت فعلی و فشارهای اقتصادی مضاعفی که طی این سالها و به ویژه یک سال اخیر به آنها وارد شده است، دغدغه روی کار آمدن فردی ساده زیست و پر تلاش را برای آنها بیش از پیش ایجاد کرده است.
از روزها قبل از آغاز ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مردم ابراز علاقه خود به کاندیدای مورد نظرشان را اعلام کرده و از طرق مختلف در شبکههای مجازی و همچنین فعالیتهای مشابه از او دعوت به ثبت نام و ورود به این کارزار پرحاشیه کردند.
مردم نیازمند مدیرانی دلسوز، توانمند و مبارز در برابر فساد و ظلم هستند و چنین خصوصیاتی در کمتر مدیری در حال حاضر در کشور پیدا میشود و کورسوی امید مردم به رئیس دستگاه قضا است که این روزها با تمام توان در مقابل زیاده خواهان، آقازادههای پرمدعا و مدیران نالایق و رانتخوار ایستاده است.
عملکرد موفق حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در جایگاه رئیس دستگاه قضا و تلاش او برای رونق چرخه تولید در بخشهای مختلف و همچنین برخورد وی با عوامل فساد مالی و اقتصادی بدون هیچ گونه اغماض و چشمپوشی باعث شده است تا مردم متقاضی حضورش در عرصه انتخابات ریاست جمهوری باشند.
طی روزهای اخیر غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه اخباری درباره شناسایی و دستگیری تعدادی از عوامل و پرسنل متخلف در دستگاه قضا خبر داده است.
به گفته سخنگوی قوه قضاییه در بازه سال ۱۳۹۹ در جهت برخورد با تخلفات، همکارانمان در واحدهای حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه و دادگستریها ۲۳۷ نفر از دلالان و کارچاقکنها را شناسایی و دستگیر کردند. دستگیری ۱۶۱ وکیل و کارشناس رسمی دادگستری که اعمال مجرمانه انجام میدادند و دستگیری بیش از ۲۰۰ نفر از پرسنل متخلف بخشهای مختلف قوه قضاییه، دستگیری تعدادی از شهود دروغین و ساختگی و همچنین تعدادی از سردفتران اسناد رسمی از جمله اقدامات مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه بوده است.
برخورد قاطعانه حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی با عوامل متخلف دستگاه قضا که تا پیش از روی کار آمدن وی در حاشیه امن اغماض و چشم پوشی مدیران پیشین این نهاد حساس و مهم قرار داشتند، از فساد ستیزی وی و اهمیتش به حقوق عموم مردم و جلوگیری از حیف و میل شدن بیت المال حکایت دارد.
بسیاری از مدیران دستگیر شده در طول مدت ریاست حجتالاسلام والمسلمین رئیسی افرادی هستند که سالهای سال سابقه کار در قوه قضائیه را داشتند و عدم شناسایی و دستگیری آنها شاید همان حاشیه امنی است که نحوه مدیریت دوره قبل این نهاد برای این افراد ایجاد کرده بود.
تلاش رئیس قوه قضائیه برای مقابله با عوامل ناهنجاری و ناامنی در سطح جامعه و اجرای هر چه بهتر و دقیق و تسریع در اجرای احکام صادر شده برای دانه درشتهای متخلف و مجرم که اجرای حکم آنها تا پیش از این به تعویق افتاده بود، تنها بخش کوچکی از اقدامات وی است.
مردم انقلابی و نجیب کشور که طی سالهای اخیر انواع و اقسام مشکلات را تحمل کردهاند، حالا در انتظار کاهش مشکلات و رفع موانع پیش رو برای رونق کار و زندگی هستند.
جامعه فعلی تشنه عدالت علوی است که شروع برقراری آن در کشور، شاید همین اقدامات عادلانه برخورد با فاسدان امور اقتصادی است که زندگی عموم مردم را با تخلفات بیشمار فلج کردند.
از طرف دیگر برخورد با مسئولان متخلف دستگاههای اجرایی به ویژه قانون گریزان شاغل در قوه قضائیه که با دور زدن قانون و همدستی با مجرمان سابقهدار برای خود به مال و ثروت رسیده بودند نیز آب پاکی را روی دست همه افرادی ریخت که تا قبل از آن در حاشیه امن مدیران متخلف اسبق در دستگاه قضا قرار داشتند.
توجه مدیران ارشد کشور به محرومان و مستضعفین از مهمترین وظایف تک تک افرادی است که به نحوی در جایگاههای مختلف نهادها و سازمانهای این کشور مشغول به کار هستند.