در تجمعی؛
دانشجویان مرکز آموزش عالی استهبان خواستار لغو اجرای طرح آمایش آموزش عالی شدند
جمعی از دانشجویان مرکز آموزش عالی استهبان، نسبت به لغو مجوز رشته عمران و عدم اجرای طرح آمایش آموزش عالی تجمع کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز گذشته جمعی از دانشجویان مرکز آموزش عالی استهبان، نسبت به لغو مجوز رشته عمران و عدم اجرای طرح آمایش آموزش عالی تجمع کردند.
دانشجویان با دردست داشتن پلاکاردهای با عنوان، «نه به لغو مجوز عمران آموزش عالی استهبان، نه به آمایش و استقلال آموزش عالی استهبان» خواستار پیگیری لغو مجوز رشته عمران شدند.
در خاتمه جعفرزاده، رئیس مرکز آموزش عالی استهبان، به دانشجویان قول داد دراولین فرصت این موضوع را با مسئولان وزارت علوم مطرح و مطالبات به حق دانشجویان استهبان را به جدی پیگیری کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.