حضور کانون انديشه جوان در چهارمين جشنواره رسانههاي ديجيتال
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، نرم افزار کانون انديشه جوان در بخش نرم افزارهاي عمومي شرکت خواهد کرد که از اين تعداد چهار نرم افزار از آثار جديد کانون است که طي مراسمهايي در بازه زماني برگزاري نمايشگاه رونمايي خواهد شد.
همچنين نرم افزارهايي از مجموعه «آنان که ميانديشند» با موضوع نقد آرا و انديشههاي ميشل فوکو و سيد حسين نصر و مجموعههاي «روشنفکري ديني» و «همزاد عاشقان جهان» نيز از محصولات بازنشري کانون در بخش نرمافزارهاي عمومي خواهد بود.
بر اساس اين گزارش، در اين بخش کانون با پايگاههاي «باشگاه انديشه» و «کانون انديشه» و يک پايگاه اينترنتي جديد در حوزه گفتمان الکترونيک، درصدد تکرار افتخارات کسب شده در دورههاي قبلي جشنواره رسانههاي ديجيتال است.
گفتني است، چهارمين نمايشگاه رسانههاي ديجيتال از 15 تا 24 مهرماه در مصلي تهران برگزار ميشود و غرفههاي کانون در دو بخش «نرم افزارهاي عمومي» و «پايگاههاي اينترنتي» از ساعت 10 تا 20 آماده بازديد علاقه مندان خواهد بود./انتهاي پيام/