کد خبر:۹۳۹۹۹۳
به صورت داوطلبانه؛

حاشیه رودخانه دز از سوی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی دزفول پاکسازی شد

دانشجویان داوطلب و دوستدار محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی دزفول اقدام به پاکسازی حاشیه رودخانه دز کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان داوطلب و دوستدار محیط زیست علوم پزشکی دزفول طی برنامه‌ای که از طرف انجمن علمی پیراپزشکی دانشگاه برگزار شد، اقدام به پاکسازی حاشیه رودخانه همیشه خروشان دز کردند.


مریم شمس الهی، کارشناس انجمن‌های معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این باره گفت: تعدادی از دانشجویان داوطلب انجمن علمی پیراپزشکی دانشگاه به مناسبت روز محیط زیست و با هدف تشویق مردم در حفظ و نگهداری محیط زیست در حاشیه رودخانه همیشه خروشان دز در شهر دزفول با جمع آوری زباله‌ها و پس ماند‌های زباله پیام خود را به این گونه به مردم اهدا کردند.


شمس الهی بیان کرد: با توجه به اینکه تمام اتفاقات بزرگ از همین قدم‌های کوچک آغاز می‌شود، تمامی همشهریان را در حفظ محیط زیست و داشتن شهری پاک دعوت می‌کنیم.

 

//حاشیه رودخانه دز توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی دزفول پاکسازی شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار