سفير ترکيه با محمد علي رامين ديدار و گفت وگو کرد
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»،اوميت يارديم، سفير ترکيه در ايران با محمد علي رامين، معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ديدار و گفت وگو کرد.
در اين ديدار سفير ترکيه ضمن ابراز علاقه مندي براي همکاري رسانه اي گسترده با کشورمان، از حضور رسانه هاي مختلف کشورش در هفدهمين جشنواره و نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها استقبال کرد.
رامين با ابراز خرسندي از ديدار سفير ترکيه گفت: در حقيقت ما برادراني هستيم که به دلايل غير عقلاني فاصله هايي بين ما ايجاد شده که هيچ ضرورتي براي آنها نيست.
وي افزود: ما خود را با هم برادر مي دانيم و فاصله بين 2 ملت ايران و ترکيه جز يک سيم خاردار چيز ديگري نيست و قبل از اينکه آمريکا بر روي نقشه جغرافيايي بوده باشد و حتي قبل از اينکه اروپايي وجود داشته باشد، ما با هم همسايه بوديم و بعد از اينکه آمريکاي زورگو نابود شود، ما باز هم با يکديگر همسايه و برادر خواهيم بود.
معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: همسايگي ما يک امر جبري و تاريخي بوده و اين همسايگي از الطاف خداوند است و ما مسلماني را انتخاب کرده ايم تا انتخاب خداوند، يعني آن جبر تاريخي و همسايگي که مقدر الهي است با انتخاب اسلام توسط ما همراه شود.
رامين افزود: هر چه ايران و ترکيه همگرايي را در عمل نشان دهند، به نفع 2 کشور و به نفع منطقه و جهان اسلام است.
اوميت يارديم، سفير ترکيه در ايران نيز در ادامه اين ديدار با بيان اينکه بنده به سخنان شما اعتقاد کامل دارم، گفت: در اينکه در آينده کشورهاي ايران و ترکيه در منطقه کشورهاي بزرگ و مهمي خواهند بود شکي نيست.
وي با بيان اينکه هدفش از اين ديدار آشنايي بيشتر با معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد جمهوري اسلامي ايران است، گفت: وزارتخانه اي که شما در آن مشغول فعاليت هستيد بسيار مهم است و من در مدت 5 ماه که در ايران هستم تلاش کردم با تمام وزرا ديدار کنم.
سفير ترکيه در ايران افزود: من احساس غرور ميکنم که امروز با شما ديدار دارم و به اعتقاد من مسائل فرهنگي ازعلايق مهم بين ايران و ترکيه است.
اوميت يارديم در ادامه اظهار داشت: اگر ما ارتباطات فرهنگي بين 2 کشور را مورد حمايت قرار ندهيم مسائل سياسي بلاتکليف مي ماند./انتهاي پيام/