به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه المیادین، سخنگوی وزارت بهداشت یمن در یک نشست خبری درباره تلفات انسانی ناشی از حملات ائتلاف عربی - آمریکایی به سرکردگی سعودی به یمن طی بیش از شش سال اخیر گفت: در نتیجه محاصره این چند سال، امکان ورود محمولههای دارویی به یمن میسر نیست، لذا بسیاری از داروها فاسد شده و قیمت آنها افزایش پیدا کرده است.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن افزود: بیش از ۳ هزار کودک یمنی از مشکل قلبی مادرزادی رنج میبرند که به دلیل کمبود دارو و تجهیزات باید برای درمان به خارج از کشور اعزام شوند.
وی اظهار داشت: در نتیجه محاصره همه جانبه یمن از سوی متجاوزان، در هر ۵ دقیقه یک کودک یمنی جان خود را از دست میدهد و سالانه بیش از ۸ هزار زن یمنی میمیرند و اکنون بیش از ۲.۶ میلیون کودک از سوء تغذیه رنج میبرند.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن همچنین تصریح کرد که در حال حاضر ۵۰۰ نفر به پیوند کبد، ۲ هزار نفر به پیوند قرنیه و ۵ هزار نفر نیز به پیوند کلیه، شدیدا نیاز دارند.
وی با اشاره به خسارتهای به بار آمده در مراکز بهداشتی و بیمارستانهای یمن در نتیجه بمباران بیش از شش سال اخیر جنگ علیه این کشور گفت: از ابتدای آغاز حملات ائتلاف سعودی به یمن تاکنون، ۵۲۷ مرکز بهداشتی منهدم شده و ۵۰ درصد از بیمارستانهای اسن کشور نیز از کار افتاده است.
همزمان با اعلام خبر تلفات مادی و جانی وزارت بهداشت یمن، کارکنان وزارت بهداشت این کشور در مقابل دفتر سازمان ملل تظاهرات کرده و ادامه حملات و محاصره یمن از سوی ائتلاف متجاوز را محکوم کردند.
عربستان سعودی همراه با امارات، بحرین، سودان، مصر، کویت و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی - آمریکایی تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد، اما پس از گذشت شش سال از این تجاوز وحشیانه، به غیر از امارات، بحرین و آمریکا، بقیه همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند.
در طی این سالها هزاران شهروند یمن که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل میدهند بر اثر حملات هوایی جنگنده- بمب افکنهای سعودی جان خود را از دست داده و به شهادت رسیده اند.