آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۱۹۱۴
سازمان ملل:

کودکان زیر ۵ سال یمنی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند

برخی سازمان‌های وابسته به سازمان ملل متحد روز جمعه با صدور بیانیه‌ای مشترک هشدار دادند که نیمی از کودکان زیر ۵ سال یمنی در سال ۲۰۲۱ از سوء تغذیه رنج می‌برند و صد‌ها هزار تن از آن‌ها به علت کمبود کمک‌های بشردوستانه با مرگ دست وپنجه نرم می‌کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو رژیم سعودی با کمک آمریکا و رژیم صهیونیستی و تشکیل ائتلافی از شش سال قبل به بهانه حمایت از دولت مستعفی و فراری «عبد ربه منصورهادی» از زمین و دریا وهوا یمن را آماج حملات خود قرار داده است که براساس اعلام سازمان ملل این جنگ ویرانگرو درگیری‌های داخلی تاکنون به کشته شدن ده‌ها هزار تن، آوارگی میلیون‌ها یمنی و گسترش قحطی و گرسنگی در این کشور فقیر شده است.

سازمان غذا و کشاورزی وابسته به سازمان ملل متحد (فائو)، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، برنامه جهانی غذا و سازمان بهداشت جهانی هشدار داده اند که سوء تغذیه شدید نیمی از کودکان زیر پنج سال را در یمن در سال ۲۰۲۱ تهدید می‌کند و این آمار تقریباً ۲، ۳ میلیون کودک را شامل می‌شود.

در بیانیه مشترک این سازمان‌ها که خبرگزاری فرانسه آن را منتشر کرده، آمده است: انتظار می‌رود بیش از ۴۰۰ هزار تن از این کودکان که از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند در صورتی که با فوریت درمان نشوند ممکن است جان خود را از دست بدهند و این آمار نسبت به سال ۲۰۲۰، ۲۲ درصد افزایش یافته است.

«هنریتا فور» مدیرکل یونیسف هشدار داد: هر روز که بدون اقدام بگذرد کودکان بیشتری در یمن جان خود را از دست می‌دهند، سازمان‌های بشردوستانه نیازمند منابع مورد انتظار و رساندن بدون مانع آن‌ها به مردم یمن هستند.

سازمان‌های وابسته به سازمان ملل پیش بینی کرده اند که حدود ۱.۲ میلیون زن باردار یا شیرده یمنی هم در سال ۲۰۲۱ از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: از زمان گسترش درگیری‌ها در سال ۲۰۱۵ میلادی با مداخله ائتلاف نظامی به رهبری سعودی برای حمایت از نیرو‌های هادی درمقابل حوثی ها، سوء تغذیه شددید مردم در یمن به بالاترین سطح خود رسیده است.

«دیوید بیسلی» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا گفت: بحران یمن ترکیبی مسموم از جنگ، فروپاشی اقتصادی و کمبود شدید بودجه برای تامین کمک‌های نجات دهنده زندگی مردم این کشور است.

وی تاکید کرد که یک راه حل برای مقابله با گرسنگی وجود دارد و آن تهیه و ارسال مواد غذایی و پایان جنگ است.

سازمان ملل و سازمان‌های بشردوستانه بار‌ها از کمبود بودجه برای کمک‌های بین المللی به یمن به ویژه در بحبوحه بیماری همه گیر کووید ۱۹ انتقاد کرده اند.

سازمان‌های وابسته به سازمان ملل که برنامه‌های بشردوستانه برای کمک به مردم یمن در سال ۲۰۲۰ تنها ۱.۹ میلیارد دلار از بودجه ۳.۴ میلیارد دلاری درخواست شده را دریافت کرده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار